DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Organizator pentru casete
Dacă sunteți angajat în lucrări cu ac, atunci înțelegeți că trebuie să existe întotdeauna ordine în instrumente și materiale. La urma urmei, aceasta afectează calitatea muncii și viteza implementării sale. Și la un moment dat, observați cum se obține un pachet de noduri din panglici din satin frumoase în care este dificil să găsești culoarea dorită. Panglicile se confundă, se încrețesc și, uneori, nu puteți găsi un alt mod de a tăia.

bandă


Există însă o altă cale de ieșire care va corecta această situație. În această clasă de master, vom face foarte simplu un organizator pentru panglici.
Pentru ao crea, avem nevoie de:
• o cutie de încălțăminte goală;
• material textil;
• whatman;
• lipici PVA;
• carton de culoare;
• ochelari;
• instrumente pentru instalarea ochelarilor;
• perie.

instrument


Pregătiți cutia cu capacul atașat. Cu o astfel de cutie, va fi mai convenabil să lucrați. Tăiați excesul de carton de pe capac, astfel încât marginile sale să fie uniforme.

Tăiați excesul de carton


Tăiați semifabricatele din toate părțile exterioare ale cutiei, cu excepția fundului. Aplicați un strat subțire de lipici pe suprafața cutiei, apoi lipiciți piesa de prelucrat, apăsând-o bine. Lipirea cu o hârtie deschisă este necesară numai dacă culoarea cutiei este întunecată și materialul este deschis la culoare.

Tăiați hârtia whatman


Apoi lipim întreaga suprafață cu o cârpă. Tăiați țesătura pentru a se potrivi cu peretele din spate și capacul. Aplicați lipici pe perete și acoperiți și lipiți-le. Neteziți suprafața astfel încât să fie plană. Lipiți cantitățile inferioare spre partea inferioară.

lipiți cu o cârpă


Foarfece colțurile într-un unghi acut.

Colțuri de foarfecă


Lipiți toate cantitățile pe pereții adiacenți.

Lipiți toate cantitățile


Acest lucru ar trebui să arate ca interiorul capacului.

priviți interiorul capacului


Tăiați țesătura cu o lungime egală cu toate laturile cutiei, cu cote și o lățime egală cu înălțimea cutiei, de asemenea, cu cotele. Lipiți toate părțile cutiei pe material, lăsând eliberarea.

Tăiați țesătura


Pe ambele părți, cotele sunt îndoite în linie dreaptă spre interior și lipesc marginile.

indemnizații de îndoire


De asemenea, tăiem colțurile într-un unghi acut și sigilăm toate cotele din interiorul cutiei și spre partea inferioară.

colțuri tăiate


Tăiați o bucată de cârpă pe lungimea unei cutii și cu alocații. Va fi o coloană vertebrală. Îndoind cotele spre interior, lipici coloana vertebrală astfel încât o jumătate din ea să fie pe perete și cealaltă jumătate pe capac.

Tăiați o bucată de pânză


Tăiați țesătura cu dimensiunea fundului și cu cotele. Lipiți prin lipirea țesăturii libere pe pereți și formând colțuri. Suprafața trebuie netezită. Acum avem nevoie de carton color. Le sigilăm cu interiorul capacului, pentru a închide cantitățile.

Tăiați țesătura


Lipim peste pereți cu carton colorat, presând bine câteva secunde. Poate fi utilizat pentru lipirea adezivului topit la cald din carton.

Pasăm deasupra cu carton colorat


Revenim la instalarea ochelarilor, ceea ce trebuie făcut pe o suprafață dură, ceea ce nu este păcat. Există instrumente speciale pentru instalare, dacă nu aveți unul, atunci puteți face cu un set standard și simplu. Mai întâi trebuie să perforați o gaură în locația dorită. Te poate ajuta un pumn sau un obiect care poate pătrunde pe suprafață.

Procedăm la instalarea ochelarilor


Procedăm la instalarea ochelarilor


Introduceți garnitura în orificiu. Capacul trebuie să fie pe partea din față, iar piciorul ar trebui să se uite la tine. Alegeți un cui al cărui diametru se extinde treptat și este mai larg decât diametrul picioarelor. Introduceți unghia în picior și bateți cu ciocanul. Ochiul din ochi se va diverge.La sfârșit, atinge ușor pe el. Clasa de master folosește un instrument special pentru instalare.

Introduceți ochelarii


Introduceți ochelari cu diametrul dorit.

Îndoiți ușor banda


Îndoiți ușor banda. Este mai bine să pliați bobinele chiar în partea de jos, lipind o panglică prin orificiu. Acum casetele sunt în perfectă ordine!

Îndoiți ușor banda

Îndoiți ușor banda

Organizator de panglici

Organizator de panglici
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat