DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Încălzitor și șervețel pentru frunze de ceai
model de model


În sezonul rece, tamponul de încălzire și prosopul de ceai vă vor ajuta să vă mențineți ceaiul cald. Setul este ușor de executat, nu necesită abilități speciale și materiale scumpe. Dacă nu aveți o mașină de cusut, atunci este posibil să se facă cu cusături de mână. Dimensiunile produselor finite. Șervețel diametru 28cm. Înălțimea plăcuței de încălzire este de 23 cm, circumferința de-a lungul fundului ceainicului este de 72 cm.

Pentru muncă, veți avea nevoie de:
- o bucată de țesătură cu polka pentru o placă de încălzire 90 * 30cm;
- o bucată de țesătură pentru încălzirea garniturii tamponului 70 * 30cm;
- o bucată de țesătură într-o floare pentru inimi 70 * 13cm;
- o bucată de țesătură simplă pentru inimi 70 * 13cm;
- o bucată de țesătură pentru inlay și pentru „coadă” 75 * 6cm;
- o bucată de iernier sintetic de aproximativ 50 * 90cm.
Ștergerea unui model. Se administrează în dimensiune reală și cu alocații pentru cusături. Transferăm toate detaliile pe material, decupate.

Încălzitor de ceai și șervețel


Extindeți în detaliu toate piesele pentru montaj.

tăiați tiparele


Coaseți un tampon de încălzire. Lucrăm cu țesătură polka-dot și iernier sintetic. Coaseți într-o singură unitate de 3 "petale". Facem o bandă lungă de 8 cm pentru „coada”.

tăiați tiparele


Cu un ac, fixăm „coada” în vârf de la una dintre „petale”.
Conectăm două părți asamblate cu o singură linie. Toate iernierul sintetic, care a depășit detaliile principale, este tăiat cu atenție.

coase părți

coase părți

coase părți

coase părți


Partea frontală a plăcuței de încălzire este gata.

coase părți

coase părți


Coaseți căptușeala în același mod. Mai întâi, conectăm trei „petale”, apoi cu o linie conectăm cele două părți obținute într-una.

coase părți


Bine călcați piesele rezultate. În acest caz, iernierul sintetic va fi compactat, iar billetul frontal va deveni rigid.

coase părți

fier

fier


Conectăm căptușeala la fața plăcii de încălzire. Fixăm două vârfuri cu un știft. Amplasăm uniform căptușeala în interior, la toate cusăturile fixăm două semifabricate cu ace.

fier


Măsurăm circumferința de jos a piesei rezultate. Tăiem pentru dungă o bandă din dyne dorită și o lățime de 6cm.

fier


Coziți banda într-un inel, neteziți-o cu partea greșită spre interior și călcați-o bine.

fier


Cu ajutorul unor ace, fixăm banda pe partea din față a piesei principale. Fii atent la modul de fixare corectă a benzii: banda se taie la piesa de prelucrat.

fier


Coaseți decolteul la lățimea piciorului. Cu ajutorul unui fier, deșurubăm ornamentul și cosim cu cusături ascunse până la căptușeala părții principale. De asemenea, puteți coase pe o mașină de scris, dar atunci o cusătură de cusătură va fi vizibilă pe față.

fier

fier


Se fierb din nou placa de încălzire rezultată.
Ajungând la șervețel.
Colectăm inimile și un cerc. Pe lățimea piciorului, măcinăm toate detaliile, lăsând o gaură de 2,5 cm pentru întoarcerea pieselor. Când coase, acordați atenție secvenței de colectare a „sandvișului”: iernier sintetic, căptușeală, țesătură principală. Tăiați excesul de captuseală de poliester. Aflam detaliile. Întindeți bine cusăturile și iernierul sintetic. Coaseți găurile de eversiune cu cusături cusute manual. Fieră piesele.

cusem o placă de încălzire

decorați cu inimi

decorați cu inimi


Stabiliți viitorul șervețel pe o suprafață plană. Inimile ar trebui să intre cu 0,5 cm în cerc. Împrospătați inimile și inimile cu un cerc. Folosind o cusătură orbă de mână, conectați toate părțile șervețelului. Ia din nou un fier bun.

decorați cu inimi


Șervețelul este gata.

suport pentru ceainic


Setul de ceainic este gata. Acum puteți prepara o porție mare de ceai și nu vă este teamă că se va răci rapid. Asistenții făcuți de mâinile dvs. vă vor ajuta să mențineți căldura și aroma ceaiului mult timp.

Încălzitor de ceai și șervețel

Încălzitor de ceai și șervețel
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat