DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Cercei" Padurea de padure "
Cercei de pădure de pădure


Îți ofer o clasă de master despre realizarea cerceilor care seamănă cu o grămadă de fructe de pădure. Se fac foarte repede și simplu. Chiar dacă nu ați făcut niciodată bijuterii înainte, asigurați-vă că veți obține aceste cercei, deoarece toate defectele și defectele vor fi ascunse sub margele.
Așa că hai să începem.

Vom avea nevoie de:
- tăietori laterali (sau pur și simplu tăietori)
- clesti
- clesti
- 2 buc shvenzy
- ace
- margele
- lanț

unelte și materiale


Am margele cu diametrul de 5 mm. Puteți lua mai mare sau mai mic. Important: cu cât mărgelele sunt mai mari, cu atât sunt mai mari cerceii. Am ace cu pălărie rotundă. Pentru aceste cercei, puteți folosi, de asemenea, ace cu o pălărie plată (garoafe), dar mi s-a părut că odată cu ele produsul va arăta nepoliticos.

Pina


Pinioane și cercei pot fi achiziționate la orice magazin care vinde accesorii pentru bijuterii.
Așadar, puneți mărgele pe ac și îndoiți-l cu degetele.

coarda mărgele


Cu ajutorul tăieturilor laterale, tăiem știftul, lăsând undeva aproximativ 1 cm.

mușcă


Folosind o pereche de clește, faceți o buclă. Pentru a face acest lucru, înfășurați știftul cu clește și înfășurați-l în direcția opusă celui în care a fost îndoit știftul. De exemplu, dacă îndoiți știftul spre dreapta, atunci întoarceți cleștele spre stânga, astfel încât să obținem un ochi frumos.

curbe


Această procedură se repetă de câte ori avem nevoie de margele. Cerceii mei nu vor fi lungi și nici foarte voluminoși, așa că 20 de mărgele vor fi suficiente pentru mine. Important: nu închideți bucla cu clești cu nas rotund până la capăt, lăsați-o ușor întunecată. Asta am primit.

face fructe de padure


Acum trebuie să conectăm lanțul și shvenza. Am un lanț de 4 cm lungime. Legăturile din lanțul meu sunt destul de înguste, cu doar un milimetru în diametru. Dacă doriți cercei lungi și voluminoși, atunci luați un lanț mai autentic și cu legături mai mari. Folosind un clește cu nas rotund, deschideți bucla pe schwenz, prindeți lanțul, strângeți bucla pe schwenz.

sepochka


Ei bine, acum începe cel mai interesant și mai plăcut - împletim mărgelele pregătite pe un lanț și închidem bine buclele cu clește.

colecta cercei


String 2 mărgele în fiecare verigă a lanțului. Dacă intenționați să faceți cercei mai voluminoși, atunci coardați mai mult. Pentru aceasta veți avea nevoie de un lanț cu legături mai mari.
Așadar, câteva legături din lanț sunt gata.

colecta cercei


Continuăm să lucrăm. Nu este nevoie să strângeți margele într-o anumită ordine. În procesul de purtare a cerceilor, fiecare mărgele va găsi un loc pe lanț, iar mărgelele vor fi distribuite uniform.

cerceiul este gata


Verificăm dacă toate mărgelele sunt bine fixate pe lanț, astfel încât să nu existe goluri. Dacă ați pierdut undeva o bile, acum este momentul să o remediați. Și repetați întreaga procedură pentru al doilea cercel.
Voila! Cerceii noștri sunt gata!

Cercei de pădure de pădure


Acum aveți ocazia să vă lăudați, și cel mai important - cercei lucrați manual. Puteți realiza, de asemenea, mai multe perechi de cercei pentru diferite ținute. Experimentați cu lungimea lanțului, volumul și numărul de margele. Alegeți culoarea preferată și creați! Noroc în munca ta și inspirație nesfârșită!
Comentarii (1)
  1. Tamashii
    #1 Tamashii vizitatori 9 august 2017 15:58
    0
    Cerceii arată foarte „gustos” și „suculent”. Potrivit pentru uzura de zi cu zi. Și nu este dificil de făcut.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat