DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Paturi decorative papuci-ac
Să luăm în considerare modul de a face un pat decorativ cu ac pentru papuci. Lungimea sa finisată este de aproximativ 15 cm. Pentru a face un lucru atât de mic, aveți nevoie de 5,5 m de o panglică din satin lățime de 2,5 cm. Din experiența mea pot adăuga că astfel de suveniruri arată deosebit de bine în portocaliu și albastru.
Deci, mai întâi desenăm un model de papuci. Pentru fabricarea pieselor, cartonul subțire este bine potrivit, care ar include cu ușurință un ac pentru cusut. Puteți utiliza carton cu colanți de ambalare. Tăiați 2 buc. detalii de top și 3 buc. detalii din talpă.

detalii din talpă


Ne dublăm panglica din satin și o aplicăm pe partea superioară în diagonală, tăind panglicele după cum este necesar. Deci până la sfârșitul liniei. Remediază totul cu clipuri clericale.

fixăm panglicele cu agrafe de hârtie


De partea opusă, fixăm și panglicele cu agrafe, începând să le leagă.

Aliniați toate panglicile


Aliniam toate panglicele astfel încât modelul să fie îngrijit, toate marginile trebuie fixate cu capse. Din interior, tăiați cu atenție capetele prea lungi ale benzii cu foarfece. Aplicăm partea a doua.

Coase manual


Coaseți manual două părți din partea superioară, fixând fiecare panglică. Facem aceeași muncă cu talpa adidașului ca și cu vârful. Drept urmare, avem două părți care arată așa din față și din interior:

Coaseți cu atenție


Coaseam cu atentie cele doua parti impreuna intr-un singur papuci.

atent singe


Tăiați 50 cm de bandă, tăiați cu atenție marginile tăiate cu o potrivire. Colectăm banda în centru pe un fir.

coase-l la margine


Lipim banda și o cosim la marginea părții superioare a papucii, fixând-o în mijlocul benzii.

Luați banda rămasă


Luăm toată banda rămasă, lăsând 15 cm pe arc și montăm. Îl colectăm pe un fir, facem ordine în așa fel încât, atunci când sunt asamblate, lungimea benzii să fie de 32 cm. Cusem banda la papuci în jurul perimetrului. Tăiați o bucată de bandă lungă de 4 cm, cantați-o cu o potrivire de margine, colectați un arc mic și fixați-l la mijlocul papucii cu fir sau lipici.

Facem o buclă


Realizăm o buclă pentru fixarea unei papuci pe un perete sau pe o altă suprafață. Tăiați o panglică de 8x1 cm din bucata de bandă rămasă. Puteți cumpăra o bucată de panglică îngustă finită, dacă este în aceeași culoare. În ultima parte a tălpii, faceți cu grijă o fanta cu o lungime de aproximativ 1 cm cu o lamă sau cuțit clerical, aruncați panglica în ea. Lipiți detaliul cu o buclă pe talpa papucii. Ea va închide toate cusăturile vizibile în exterior și va da un aspect îngrijit suvenirului terminat.

bucata de spuma


În mijlocul papucii, puteți pune o bucată de cauciuc din spumă căptușită cu țesătură sau coase o pernă mică de vată sau lipici o mică bilă de ață de tricotat. Apoi veți obține un suvenir util pentru cutii de ac, astfel:

papuci de pat decorativi cu ac
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat