DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Decorarea gardului cu decorațiuni de ciment
Puteți adăuga cu ușurință unicitate și frumusețe vechiului tău gard de ciment, distingându-l de zeci de garduri gri simple. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de doar o jumătate de găleată de mortar de ciment și puțină imaginație. Toate lucrările la decorarea gardului cu decorarea cimentului sunt împărțite în cinci etape.

• Selectați un model.
• Pregătirea pereților.
• Amestecarea soluției.
• contur.
• Executarea peisajului.

Alegerea desenului.
Internetul sau propria imaginație te vor ajuta să decizi asupra unui model adecvat. Poate fi o grămadă de struguri, frunze, flori etc. Principalul lucru este că imaginea nu conține mici detalii. Ar fi mai dificil să creezi un astfel de decor și ar părea mai rău decât simplu.

Pregătirea pereților.
După ce am decis modelul și locația acestuia pe perete, desenăm contururile sale aproximative.

Pregătirea pereților


În plus, în această etapă, trebuie să vă asigurați un pachet bun de decorațiuni viitoare cu un gard. Pentru a face acest lucru, pe locul viitoarei decorațiuni, trebuie să faceți crestături superficiale, folosind o râșniță sau un obiect ascuțit.

Pregătirea pereților


Astfel de proceduri vor asigura rezistența conexiunii și vor împiedica falsul să se deconecteze și să cadă în viitor.

Soluție de frământare.
Pentru fabricarea de peisaje necesită o soluție normală de nisip, ciment și apă. Trei-patru părți de nisip trebuie mutate cu o parte din ciment. Se toarnă apă în amestecul rezultat și toate acestea se frământă bine. Trebuie adăugată apă până când rămân buchete uscate în soluție.

Soluție de frământare


Dar nu exagerați - este greu să lucrați cu o soluție puternic lichidă. La amestecul finit se poate adăuga o picătură de detergent. Aceasta va face soluția mai elastică, nu se va „așeza” repede.

Charting.
Soluția pregătită trebuie aruncată cu o mistrie în locul viitoarei decorațiuni cu un strat gros (1,5 - 3 cm). Pentru ca soluția să se lipească bine și să nu cadă, aruncările ar trebui să fie clare și clare. Nu merită să apăsați „prăjiturile plate” care sunt fixate prost de gard cu o mistrie - este mai bine să le smulgeți și să le aruncați din nou. Prăjiturile netezitoare nu sunt, de asemenea, necesare.

diagrame


Executarea peisajului.
După schița soluției, trebuie să îi acordați puțin timp pentru a „înțelege”. Și după aproximativ zece-cincisprezece minute poți începe să faci artă. Cu ajutorul unor crenguțe, modelul sau modelul necesar este răzuit, excesul de ciment este îndepărtat.

Executarea peisajului


În plus, cu ajutorul unei perii obișnuite de vopsea, umezindu-l periodic în apă, toată netezimea și rugozitatea decorului sunt netezite. Dacă este necesar, puteți utiliza o rază de spumă, care este foarte convenabilă pentru a netezi avionul.
Totul, peisajul este gata!

Executarea peisajului


După ce decorarea s-a uscat, îl puteți picta fie cu ciment pur, dizolvat în apă, fie cu adaos de pigment colorat. Acest lucru va oferi producției o nuanță particulară. Vă puteți picta opera de artă cu vopsele obișnuite, dar nu este recomandabil, deoarece vopseaua simplă se poate estompa și coji în timp.
Desenele de cărămizi pe garduri sunt făcute într-un mod similar.

Decorarea gardului cu decorațiuni din ciment

Decorarea gardului cu decorațiuni din ciment


Dar aici nu este necesar să fii deloc artist - toate liniile sunt marcate cu ajutorul unui nivel și al unei măsuri de bandă.
Deci, puteți da cu ușurință și pur și simplu oa doua respirație și prospețime gardului vechi de ciment gri!
Comentarii (1)
  1. Prin prezenta
    #1 Prin prezenta vizitatori 23 ianuarie 2015 21:32
    0
    O astfel de tehnologie este potrivită numai în condiții de climat cald și uscat. După o serie de înghețuri - ploile totul vor cădea foarte repede. un astfel de stuc din mortar de ciment fără armare, chiar și într-o cameră încălzită, va dura doar până în afara sezonului. Nu păcăli oamenii. Printre ei este plin de practicieni.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat