DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Pare foarte simplu să coaseți o bară de ac sub formă de garnitură pătrată. Dar femeia acului vrea întotdeauna ceva neobișnuit și acest lucru este chiar necesar pentru inspirația creativă. Cazurile de ac mai complexe includ cusutul jucăriilor moi sub formă de arici și alte animale. Dar dacă nu este absolut timp pentru cusut jucării, dar este nevoie urgentă, atunci puteți coase o bara de ac în câteva minute. În acest atelier, coasem o bară rotundă cu ac care seamănă cu o floare.

Pentru cusut avem nevoie de:
• bumbac 100%;
• fire;
• un ac pentru croitorie și un ac mare;
• iernier sintetic;
• foarfece;
• creion;
• margele pentru decorare;
• pistol cu ​​clei.

Vom trage și perna în fire, împărțind-o în sectoare care imită petalele unei flori. Puteți lua un alt material în acest scop, de exemplu, un ceară de ceară, bandă etc. Principalul lucru este că acest material este foarte rezistent și nu este rupt.

pentru un pat de ac


Îndoiți țesătura în două straturi cu fața spre interior. Folosiți un creion pentru a încerca un obiect rotund, al cărui diametru coincide cu dimensiunea dorită a pernei. În clasa de master, diametrul este de 10 cm. Am tăiat piesa cu foarfece, lăsând indemnizații.

taie un cerc


Conectăm cele două părți cu o cusătură de cusătură, astfel încât să fie convenabil să coase mai departe.

Îndoiți țesătura în două straturi


Coase complet cele două părți cu o cusătură, făcând aceleași cusături și strângându-le bine. Puteți coase pe o mașină de scris.

Trageți firul


Tragem firul, care a măturat detaliile. Facem o incizie de 3-4 cm pe o singură parte a țesăturii din centru.

Turnăm piesa de prelucrat


Întoarcem piesa de prelucrat, îndreptăm marginile și începem să o umplem uniform cu un iernier sintetic. Începem să facem acest lucru punând bucăți de poliester captusit de pe margine și mai aproape de centru până când împingem perna înapoi.

noi lucrurile


Coaseți incizia când am terminat de umplut perna. Poate că se va dovedi nu tocmai ideal - depinde de calitatea țesăturii. Dar vom ascunde toate defectele cusăturii cu fire și vom decora cu margele.

Coaseți o crestătură


Luați un ac mare, ațați un fir foarte lung, care trebuie pliat la jumătate. La sfârșitul firului legăm un nod. Începem să împărțim perna în sectoare. Pentru a face acest lucru, introduceți acul în centru și retrageți-l din spate, apoi din nou filați-l de sus în jos și strângeți-l bine. Pentru o astfel de bandă facem trei cercuri și continuăm, mergând în partea opusă. În primul rând, închideți cusătura cu fire, apoi mergeți mai departe. Ne asigurăm că acul cade constant în aceeași gaură atât de sus, cât și de jos.
Dacă firul s-a terminat și nu ați încă strâns numărul necesar de sectoare, strângeți nodul chiar lângă țesătură și tăiați firul. Înfășurați din nou firul în ac și continuați să strângeți.
Puteți face cât mai multe sectoare doriți. Totul depinde de diametrul plăcuțelor.

Coaseți o crestătură

Începeți să împărțiți perna în sectoare

Începeți să împărțiți perna în sectoare


Partea centrală, în care este amplasat mănunchiul de fire, este decorat cu o mărgea mare atât în ​​partea superioară, cât și în cea inferioară. Așa că am ascuns mănunchiul de rană.

decorați cu o mărgele


În partea superioară, adăugați mai multe margele în direcția din centru, reducând treptat diametrul mărgelelor.

decorați cu o mărgele


Bara de ac este gata să-și îndeplinească misiunea!

Pat de ace

Pat de ace
Comentarii (2)
 1. Svetlaia
  #1 Svetlaia vizitatori 8 august 2017 05:26
  1
  Datorită acestei forme și constrângerilor de ață, perna este convexă și umplută, astfel încât ace vor ține mai bine. Cu siguranță am unul. Dar fără buton. O decizie bună și, cel mai important, rapid.
 2. Pauline
  #2 Pauline vizitatori 31 ianuarie 2018 12:30
  0
  Mi-a plăcut foarte mult Klas.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat