DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Piure de caise pentru copii
Caisul nu este un mit, ci un fapt. Corpul unui copil în creștere trebuie să primească vitamine pe tot parcursul anului. Și de unde să le obțineți? Desigur, în caise. Caisul conține multe vitamine benefice, inclusiv fosfor și magneziu. Are un efect benefic asupra dezvoltării creierului uman și îmbunătățește dezvoltarea sistemului scheletului. Datorită conținutului ridicat de vitamina A, caisul poate îmbunătăți vederea.
Pentru a pregăti fructele sănătoase pentru copilul dvs. pentru iarnă, puteți găti suc de caise, mash sau faceți uscare.
Luați în considerare metoda de preparare a piureului de caise. Pentru gătit, ai nevoie de 6 kg de caise. Pentru piureul de cartofi, sunt potrivite și caisele prea coapte.
Procesul de gătit:

caise


1. Pregătiți caisul. Fructele trebuie să fie bine spălate și pietrate. Din 6 kg de caise întregi obțineți o găleată completă de 8 litri, cu un diapozitiv de fructe fără pietre.

găleată de caise


2. Folosind un blender, bateți caisele într-o suspensie omogenă.

Piure de caise pentru copii


Caisele într-un bol de blender trebuie turnate în cantități mici pentru bici de înaltă calitate.

Piure de caise pentru copii


3. Conserve de gătit. În timp ce procesul de prelucrare a caisului este în desfășurare, trebuie să faceți paralel cu sterilizarea conservelor. Pentru a face acest lucru, setăm alternativ băncile deasupra aburului până când aburul părăsește conservele. Băncile uscate sunt deoparte până la momentul potrivit.
4. Piureul rezultat se toarnă treptat într-un recipient. După procesarea tuturor caiselor, 5 l de piure de foi.
5. Puneți recipientul cu piureul de caise pe foc și dați timp să fiarbă.

gătește piure de cartofi


6. După ce piureul de cartofi a fiert, reduceți căldura pe aragaz. Lasă piureul să fiarbă 15 minute. În procesul de gătit, ar trebui să eliminați în mod constant spuma.
7. Cartofii fierti incep sa se rostogoleasca. Turnați piureul de caise în borcane pregătite și rulați.
8. Rotiți borcanul cu piure de cartofi, puneți capacul. Astfel, facem cu toate băncile.

Piure de caise pentru copii


9. Înfășurați borcanele cu piure de cartofi cu pături calde și lăsați-le așa timp de 3 zile. Băncile ar trebui să se răcească complet.
10. Apoi introducem piureul finit în pivniță.

Piure de caise pentru copii


Toată conservarea destinată utilizării copiilor nu poate fi păstrată mai mult de un an. Prin urmare, fiecare conservă cu conservare trebuie marcată, ceea ce indică anul blocării. Atunci când conservarea zahărului este mai bine să nu adăugați. Poate fi adăugat înainte de utilizare. Zahărul este bine înlocuit cu mierea. În acest caz, piureul de cartofi va aduce și mai multe beneficii pentru copil.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat