DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Aranjament de flori și porțelan rece
Angajat în lucrări cu ac și încă nu ați încercat să aranjați aranjamente florale folosind tehnica porțelanului rece? Este timpul să o remediați!

Pentru a face porțelan rece ai nevoie de:
- 50 grame de amidon;
- 50 de grame de sodă;
- 50 de grame de apă;
- orice colorant.

Pentru a decora compoziția, veți avea nevoie de:
- organza;
- pistol silicon și lipici;
- scobitori (aproximativ 20-25 bucăți);
- sârmă subțire 1 m;
- spumă;
- un vas sau alt vas ceramic;
- lac într-o cutie de pulverizare;
- margele.

Deci, mai întâi trebuie să gătiți porțelan rece. Într-o cratiță de aluminiu, amestecați amidonul și soda, apoi adăugați puțin colorant în apă, lăsați-l să se dizolve complet și abia apoi turnați lichidul în această tigaie și amestecați-l bine cu alte ingrediente.

gateste china rece


Trebuie să fierbeți porțelanul la foc mic, amestecând constant, timp de aproximativ 3 minute, dar trebuie să monitorizați consistența, amestecul trebuie să fie gros și abia să se coacă de pe părțile laterale ale tigaiei. După ce porțelanul este gata, trebuie lăsat să se răcească.

gateste china rece


Pentru a face trandafiri, trebuie să smulgeți o bucată mică de porțelan, să o întindeți în palma. De fapt, seamănă cu modelarea din plastilină.

o mică bucată de porțelan


Pe o scobitoare ținută în poziție verticală, trebuie să fixați cu atenție prima petală.

fixați prima petală


Deci, pe rând, fixați până când iese o rozetă mică.

rozetă mică


Puteți alege dimensiunea acestuia. Nu toți trandafirii vor avea același număr de petale - este în regulă, principalul lucru este că ar trebui să aibă cel puțin aproximativ aceeași dimensiune.

același număr de petale


Pentru compoziție aveți nevoie de cel puțin 7 bucăți. În orice caz, este mai bine să faceți 2-3 piese de rezervă. Florile trebuie să se usuce în 3 zile. Nu le poți pune la soare. Când se întăresc complet, asigurați-vă că veți acoperi cu lac (este mai bine să utilizați lac într-o cutie de pulverizare). În aceste 3 zile puteți alege cei 7 cei mai frumoși trandafiri, în plus, dacă petalele inferioare sunt fixate fără succes, în acest timp pot pur și simplu să cadă.

trandafiri

lăsați-le


Acum puteți începe decorul. Pentru a face acest lucru, tăiați organza în pătrate mici, de aproximativ 5x5 cm. Nu trebuie să fie uniforme, deoarece colțurile mici vor decora doar compoziția.

continuați la decor


Trebuie să fie îndoite în diagonală, apoi în jumătate pentru a ieși un triunghi mic. Acum ar trebui fixat pe o scobitoare, iar din partea de jos - fixat cu un fir.

fixați cu sârmă

cu o scobitoare


Astfel de triunghiuri vor avea nevoie de aproximativ 10 bucăți. În același mod, trebuie să se realizeze 7 triunghiuri, numai organza trebuie fixată în mijlocul scobitoarei, astfel încât o margine albă să poată fi lipită cu adeziv siliconic pe vârful acesteia. Astfel de triunghiuri au nevoie de 7 bucăți.

lipiți cu lipici siliconic

mărgele albă


Următorul pas este să asamblați întreaga compoziție. Trebuie să tăiați un cerc din spumă de polistiren și să-l introduceți în oală, astfel încât cu el puteți fixa toate detaliile.

asamblare a întregii compoziții


Trandafirii ar trebui să fie introduse mai întâi.

Trandafirii ar trebui să fie introduse mai întâi


Apoi, între ele, folosind penseta, trebuie să inserați triunghiuri cu margele. Acolo unde există spațiu gol - decorați cu triunghiuri simple.

inserați triunghiuri de mărgele


Cu toate acestea, aranjamentul de flori folosind tehnica „porțelan rece” este gata!

aranjament de flori și porțelan rece
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat