DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Pantaloni scurți brodate cu panglici
Poate că fiecare persoană poate găsi haine vechi cărora li s-a cerut de mult timp resturi. Adesea, oamenii aruncă imediat bluze, tricouri și blugi vechi, în loc să le ofere oa doua viață. Această clasă de master va ajuta nu numai pas cu pas să confecționeze pantaloni scurți din blugi vechi, ci și să învețe să le brodeze cu panglici. O astfel de abordare creativă va face un lucru aparent inutil - unic și la modă, fără a depune prea multe eforturi.

De ce avem nevoie pentru asta?
Blugi vechi - 1 buc .;
Banda este roșie, 5 mm. - 12 m .;
Banda este verde, 5 mm. - 16 m .;
Banda este bej, 5 mm. - 12 m .;
Panglică roz, 5 mm. - 12 m .;
Margele chinezesti, aurii - 50 de margele;
Filet Mouline - 5 m.

Materiale de sprijin
Ace pentru broderie cu panglici - 1 buc .;
Ac pentru margele - 1 buc .;
Invizibilitate - 8 buc .;
Este inclusă și o schiță a lucrării. Săgețile verzi indică direcția broderiei frunzelor în trandafiri.

o schiță


Progresul muncii
1) Spălăm blugii, îi uscăm. Facem marcaje pentru a tăia uniform picioarele pantalonului. În caz, luați distanța mai mult - acest lucru vă va preveni surprize neplăcute.

Blugi vechi


2) Taiem picioarele in functie de marime, masuram. Dacă totul este în regulă, atunci tăiați lungimea dorită.

Tăiați picioarele


3) Trageți marginea picioarelor, fixați-l cu invizibilitate. Vom începe procesarea marginii chiar la sfârșitul lucrării.

Trage marginea picioarelor


4) Faceți marcaj pe picior, conform schiței. Acest lucru va preveni greșelile și va face treaba în mod clar și frumos. Începem să brodăm piciorul cu panglici. Luăm panglică roșie și brodăm mai întâi clapete de trandafiri închise. Pentru a face acest lucru, fixăm banda din partea greșită, o ridicăm, executăm o cusătură mare. Următoarele două, pe laturile din stânga și din dreapta, fac mai puțin.

fixați banda


5) În continuare, vom continua să brodăm singuri trandafirii. Pentru a face acest lucru, fixăm firul pe partea greșită, îl așezăm și imităm un anumit „soare” cu cusăturile ulterioare. Asigurați-vă că numărul de cusături de la mijloc este ciudat, altfel trandafirii nu vor funcționa atunci când brodați.

continuați să brodați trandafirii înșiși


6) Continuăm să brodăm trandafiri și muguri în jurul întregului perimetru, conform schiței. Procedăm la alinierea butașilor. Pentru a face acest lucru, mai întâi brodăm butașii cu o panglică verde pe toți mugurii.

brodează trandafiri


7) În continuare, brodează frunzele în funcție de direcție. Dacă acestea sunt inegale - nu vă faceți griji, varietatea și răsucirea panglicilor va arăta spectaculos, deoarece nu există o simetrie în natură.

brodeaza frunze

a doua parte a piciorului

Mergeți la decor


8) Conform aceluiași model, brodați a doua parte a piciorului, amintiți-vă că modelul ar trebui să curgă cumva de la un picior la altul.

Coaseți mijlocul trandafirilor cu margele


9) Procedăm la decorare. Pentru început, axați calea spre a lucra de la baza mugurii până la frunzele trandafirilor. Rețineți că o cusătură pare dezordonată, realizând mai multe care se vor amesteca perfect între ele.
Brodăm mijlocul trandafirilor cu margele. Pentru trandafiri mici, folosiți trei mărgele, pentru trandafiri mari, puteți lua cinci. Fixați firul pe partea greșită, scoateți-l afară, apucați mărgele și puneți acul din nou în interior. Data viitoare, repetați aceleași acțiuni, dar înainte de a retrage acul în interior, aruncați acul în perla anterioară. Această tehnică a perlelor este denumită "circulară" - oferă o tranziție lină și o potrivire strânsă a mărgelelor între ele.

Coaseți mijlocul trandafirilor cu margele


11) Pentru a completa pantaloni scurți - puteți coase marginile ascunse cu propriile mâini, pe o mașină de scris sau pur și simplu duceți-le la atelier - iar pantaloni scurți creatori și exclusivi vor fi gata!

Pantaloni scurți brodate cu panglici
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat