DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Oglindă cu praf decorativ
De mai multe ori am întâmpinat o problemă când fardul sau pulberea s-au epuizat, a trebuit să arunc ambalajul împreună cu oglinda. Dar recent, mi-am pierdut oglinda preferată și mi s-a părut să am o idee minunată - să o decorez pe cea veche pentru a obține una nouă! Și acum veți învăța cum să o faceți.
Pentru clasa de master vom avea nevoie de: 100% bumbac; carton (2 mm); pistol cu ​​clei fierbinte; Lipici PVA; foarfece; o perie; un creion; Whatman; busolelor; line; o oglindă.

vom avea nevoie


Deci, am primit o oglindă din pachet. Dacă încă nu l-ai obținut, atunci merită efortul. Folosiți un clește pentru a rupe marginile de plastic sau pentru a vă prinde cu ceva. Doar nu deteriora oglinda. Indiferent ce formă este. Încercuiește-l pe carton cu un creion. În jurul lui, desenăm uniform un cerc cu o busolă, astfel încât să existe indături de 0,5 cm (dacă oglinda este rotundă, atunci 1 cm).
Tăiați piesa de lucru și încercați-o încă de patru ori. Tăiați toate celelalte cercuri. Trei întregi la o parte. Restul de doi trebuie să facă găuri. Pe una dintre ele trebuie să încerci din nou oglinda. În această parte vom introduce o oglindă, astfel încât să rămână mai puternic. Pe de altă parte, încercați și desenați același oval, al cărui diametru va fi cu câțiva milimetri mai mic (depinde de dimensiunea oglinzii dvs.). Puteți desena de mână.

desenați de mână


Vom face baza. Ia două cercuri întregi. Tăiați țesătura care a fost pregătită pentru partea frontală în dimensiuni cu cote de 0,5 cm. Aplicați lipici pe cercuri cu o perie și lipiți-le pe material. Nivelați suprafața astfel încât să nu existe riduri. Facem incizii ale țesăturii în jurul circumferinței pentru a adera fără acumularea excesivă de țesătură. Lipim într-un cerc, o țesătură corespunzătoare netedă.

Vom face baza


Taiem o panglica din satin cu 3 cm latime si o lipim pe ambele parti cu un pistol cu ​​lipici, lasand o distanta de 1 cm intre ele.

Tăiați panglica din satin


Acum să facem o parte cu o oglindă. Luați un semifabricat cu un oval mai mic. Acesta va fi cadrul pentru oglindă. Lipiți-l pe țesătură în același mod ca semifabricatele anterioare, făcând doar o altă gaură și cotări în interior. Sigilăm doar interiorul.

hai să facem o parte cu o oglindă


Lipiți ultimul gol cu ​​un oval care se potrivește cu dimensiunea oglinzii. Aplicăm adeziv topit la cald pe marginile oglinzii și îl introducem în orificiul din carton pe care tocmai l-am lipit.

Lipiți ultimul gol


Lipim cantitățile exterioare și lipim, presând strâns timp de câteva secunde, piesa de prelucrat cu o oglindă în ambele părți.

Sigilăm indemnizațiile exterioare


Lipiți ultima bucată întreagă cu o cârpă și faceți un buzunar mic. Pe de o parte, lipim cantitățile, iar pe de altă parte, lipim cantitățile pe piesa de lucru rotundă.

Lipiți ultima bucată solidă


Lipim partea cu buzunarul până la baza liberă.

Partea de lipici cu un buzunar


Aici avem o oglindă. Acum sunteți sigur că oglinda poate avea o a doua șansă. Oglinda de buzunar este ușor de montat în genți și buzunare mici. Și cel mai important, puteți ascunde ceva valoros și important în ea, iar când vă uitați din nou în oglindă, amintiți-vă acest lucru.

avem o oglindă

Decorați oglinda în cutie de pulbere

Decorați oglinda în cutie de pulbere
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat