DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Husa simpla pentru telefon mobil
Pentru a realiza un astfel de carcasă originală pentru un telefon mobil, avem nevoie de: două bucăți de țesătură densă, cu o dimensiune puțin mai mare decât telefonul în sine, dantelă sau margele sau orice autocolant ca decor. Pentru coperta în sine, piesele de cașmir, draperie și piele sunt potrivite. În cazul meu, acestea au fost bucăți de cașmir rămase după ce am cusut o haină. Drept urmare, carcasa telefonului a mers foarte bine cu o haină brodată.

Luăm prima bucată de țesătură, ne punem telefonul pe ea și o încercuim în jurul conturului cu o bucată subțire de cretă sau o rămășiță uscată. Toate operațiunile se fac pe partea din față a țesăturii.

de-a lungul conturului cu o bucată subțire de cretă


Obținem conturul telefonului nostru transferat pe material.

contur telefonic


Ne retragem de pe linia conturului rezultat spre exterior, la 1,5 - 2 cm, în jurul întregului perimetru. Se dovedește ceva ca o indemnizație pentru coaserea a două părți.

Ne retragem din linia primită


Îndoiți-ne cele două bucăți de țesătură în interior una spre alta. Ne-am despărțit de-a lungul perimetrului cu ace de cusut pentru a fixa bine țesătura și a tăia uniform ambele părți. Tăiați de-a lungul conturului liniei exterioare conturate.

se taie cu foarfeca


Coase elemente de decor pe ambele părți ale carcasei telefonului nostru. Pentru aceasta am avut dantelă, din care a fost posibil să taie elemente individuale sub formă de flori. Aici, după cum se spune, cine are suficientă imaginație și răbdare de făcut - puteți face o aplicație cu tot felul de dungi, autocolante, paiete, margele, nasturi, să confecționați broderii decorative sau altceva.

trimite flori


Aduceți conturul telefonului nostru mobil. Dacă a șters în timp ce lucra la o mulțime de detalii decorative, îl vom actualiza încercând din nou telefonul. De la linia de contur a telefonului ne retragem spre exterior o distanță egală cu grosimea telefonului împărțită la jumătate. Dacă țesătura este elastică, atunci este posibil să scadeți de la un milimetru la doi din numărul obținut de milimetri. Acest lucru se face astfel încât telefonul să nu cadă în geanta carcasei lor și, în același timp, astfel încât să nu fie nevoie să fie scos de acolo cu dificultate. Din partea deschisă a capacului, tragem o linie către tăietură. Din nou, fixați două părți cu un știft.

fixăm


Am tăiat ambele părți de-a lungul liniei exterioare rezultate pe mașina de scris, plecând de la partea deschisă a capacului la 0,5 cm de margine. Încercăm cum telefonul intră în copertă. Dacă este foarte strâns sau slab - corectăm linia.

facem


Tăiați cu atenție marginile capacului cu foarfece „în zig-zag”. Dacă nu există astfel de foarfece, puteți așeza orice cusătură decorativă pe mașina de scris sau pur și simplu coaseți o cusătură „în zig-zag” folosind un fir de culoare contrastantă și tăiați cu atenție marginea.

se taie cu foarfecele cretate


Drept urmare, obținem o carcasă originală pentru telefon mobil. Este plăcut să duci acest tip de ambarcațiuni cu tine în poșetă, îl poți face pentru un copil sau ca un mic cadou pentru un prieten. Se face rapid și nu necesită cheltuieli costisitoare.

Husa simpla pentru telefon mobil
Comentarii (1)
  1. Milochka
    #1 Milochka vizitatori 26 august 2017 17:52
    0
    Obaladet! Nu este o minune? Nu știam că o astfel de capodoperă poate fi creată din material obișnuit. Atât de frumos, mi-a plăcut foarte mult. Sper să reușesc în același mod!))

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat