DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Sculptura de grădină a unei pisici
Pentru a face afară machetă de hârtie sculptură de grădină rezistentă la apă și ușoară în formă de pisică, ziar și hârtie igienică gri, pastă de făină, sârmă de 5 mm diametru, bandă de mascare, tencuială de construcție, smalț alchid de diferite culori, perii, spirit alb, containere pentru amestecarea masei, mănuși de cauciuc, spumă de polistiren.
Luați trei bucăți de sârmă cu o lungime de 50 cm. Îndoim primele două bucăți la mijloc - acestea vor fi picioarele pisicii. Din bucata rămasă alungăm gâtul și coada.

cadru


Conectăm toate detaliile folosind sârmă sau bandă de mascare. Sculpturile din papiță sunt ușoare, așa că trebuie să fie bine fixate în grădină. Pentru a face acest lucru, puteți face un suport special sau lăsați știfturi de sârmă la capetele picioarelor. Vom folosi a doua opțiune. Și astfel încât pinii să nu interfereze în proces, lipiți rama pisicii în spumă.

rama de sârmă


Înfășurați cadrul cu mai multe straturi de bandă de mascare.

straturi de bandă de mascare


Pentru următoarea etapă, dezbrăcăm hârtia în fâșii și facem o pastă.

hârtie clester


Pentru pastă, luați un pahar de făină și un litru de apă. Turnăm 200 ml de apă într-un recipient separat și turnăm restul de 800 ml într-o cratiță și punem la foc. Se amestecă făina în 200 ml de apă până la o consistență omogenă, apoi se toarnă amestecul în apă clocotită. La foc mic, preparați o pastă groasă.
Lipiți cadrul cu cinci straturi de amprentă. Înainte de lipire, înveliți fiecare bandă cu o pastă, apoi înfășurați-o pe cadru. Înainte de a aplica următorul strat, aplicați o pastă pe precedentul.

Lipiți cadrul


La capetele picioarelor facem rotunjiri din ziare zdrobite. De asemenea, trebuie să fie unse bine cu o pastă.

Lipiți cadrul


Pe lângă hârtie, puteți folosi și hârtie de birou, iar pasta poate fi înlocuită cu PVA de construcție.
Pentru a face capul unei pisici, îl împletim într-o bilă de ziar, o lipim cu bandă de mascare, o punem pe gât și apoi lipim fâșii de ziar. Este indicat ca unele benzi să fie plasate simultan pe capul și gâtul pisicii.
Pentru a forma urechile, lipiți trei foi de ziar cu o pastă. Până se usucă, tăiați un pătrat cu o latură de 10-15 cm și tăiați-l pe diagonală - obțineți două triunghiuri. Lipiți-le pe capul pisicii, îndoind baza.

modelarea urechilor


La exterior, fixăm urechile cu benzi de hârtie. Pe partea inversă, acest lucru nu este necesar.

formarea muschiului pisicii


Gătesc multă hârtie de pui. Pentru a face acest lucru, turnați o pastă într-un recipient separat și puneți hârtie igienică în ea. Lăsați o vreme. După ce hârtia se ude, amestecă-o cu mâinile sau cu un blender. Rezultatul trebuie să fie o masă densă omogenă.

Gatiti multa hartie


Dacă obțineți o masă rară - adăugați mai multă hârtie îmbibată, dacă este groasă - apă sau pastă.
Înainte de a aplica masă de hârtie pe cadru, adăugați-i un pic de gips - acesta va îndepărta excesul de apă, produsul se va usca mai repede și va fi mai durabil.
Aplicăm pulpa de hârtie pe cadru cu un strat de până la 1 cm grosime.

niște ghips


După ce produsul se usucă, îndepărtăm rugozitatea cu șmirghel cu cereale fine.

îndepărtați rugozitatea


Îndepărtați praful de pe pisică cu o perie moale și începeți să pictați.
Se diluează smalțul alchid verde în alb și se acoperă cu produsul. Primul strat va fi un primer, următorii doi - fixare. Vopsim ultimul strat cu smalț nediluat.

pictează sculptura


După ce culoarea primară se usucă, pictați pisica cu modele galbene, roz, portocaliu și violet.
De asemenea, puteți folosi vopsea gouache sau acrilică. În acest caz, după aplicarea tuturor elementelor colorate, sculptura trebuie deschisă cu cinci straturi de lac de iaht.
După ce produsul este complet uscat, fixați-l pe gazon, lipindu-l în pământ.

sculptură de grădină a unei pisici

sculptură de grădină a unei pisici


Postat de: Elena Tregub
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat