DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Costum colorat tricotat pentru o păpușă pentru copii de 25 cm înălțime
Păpușă de croșetat costum Beanie


Dacă ținuta copilului pentru păpușa ei este depășită, vă propun să o actualizați. Pare foarte original. Puteți tricota o pălărie pentru un copil sau un set format dintr-o pălărie și o eșarfă. În acest caz, vor arăta foarte armonios cu crizalida. Pentru tricotarea unui costum folosesc fire acrilice de diferite culori. Inițial, s-a crezut că tricotăm un costum în toate culorile curcubeului, dar tocmai atunci nu existau un fir albastru acasă și am decis să încerc să tricot fără albastru. Cârlig de 2 mm. Puteți folosi orice fire în funcție de rămășițele și fanteziile pe care le aveți.

Așa că hai să începem. Începutul tricotării se va face din partea inferioară a picioarelor. Fiecare rând al costumului va fi realizat cu o culoare diferită de fire. Pentru a face acest lucru, formați 20 VP cu fir roșu și închideți-l într-un inel.

croșetat Knit


Din fiecare buclă, tricotați 1 RLS (un singur croșet). La sfârșitul rândului este o buclă de conectare, iar la începutul fiecărui rând, 1 VP, dacă rândul este tricotat cu RLS, și 3 VP - dacă rândul este format din SSN.

croșetat Knit


Al doilea rând: tricotat în mod similar cu primul. Al treilea rând: tricotat cu coloane de fir (CCH) fire portocalii. Faceți un plus în prima și ultima buclă, adică tricotați 2 CCH-uri din ele.

croșetat Knit


Al 4-lea rând: fire tricotate de culoare galbenă, toate CCH, fără adaosuri. Al 5-lea rând: tricotăm în verde ca al 3-lea rând, adică facem 2 completări.

croșetat Knit


Al 6-lea rând: în albastru, similar cu al 5-lea rând; Al 7-lea rând: tricotează fire violet, precum și al 5-lea rând.

croșetat Knit


Un picior este gata. În mod similar, trebuie să legați al doilea.

croșetat Knit


Acum trebuie să tricotați un rând de fire roșii SSN, combinând picioarele dintr-o singură bucată. Pentru a face acest lucru, tricotați un picior, apoi, lăsând o buclă dezlegată, tricotați CCH în al doilea picior și continuați tricotare rotunde deja un singur detaliu.

croșetat Knit


Astfel, tricotează până la 19 rânduri inclusiv.

croșetat Knit


În al 16-lea rând, este necesar să nu conectați runda de rând în mijloc în spate pentru a aranja dispozitivul de fixare. Mai mult decât atât, la sfârșitul rândului, este necesar să legați un lanț de 2 VP pentru ca elementul de fixare să fie suprapus. După aceasta, este necesar să aranjați brațe pentru mâneci de tricotat. Pentru a face acest lucru, împărțiți tricotajul în 3 părți și tricotați separat partea din spate și două părți ale spatelui. Tricotează până la 23 de rânduri inclusiv.

croșetat Knit


Partea frontală a 24-a rând: 6 CCH, 1 PS (jumătate de coloană), apoi tricotate RLS, la sfârșitul tricotului rând PS și 6 CCH.

croșetat Knit


Față de 25 rânduri: similară cu cele 24 de rânduri. 24 rând înapoi: SBN 25 rând: ca 24 rânduri din fața costumului.

croșetat Knit


Următorul pas este să aranjați gulerul pentru ca acesta să transforme costumul în interior și să execute cusături de umăr. Acest lucru poate fi realizat de RLS. Apoi CCH legă primul rând al porții. Al doilea și al treilea pentru a asocia sc.

croșetat Knit


manșon:
Legați armhole-ul mânecii cu fire violet. După aceea, treceți la fire roșii și tricotați primul rând de CCH. 2-5 rânduri tricotate CCH, reducând în 2 bucle în fiecare rând. Nu este clar să faci acest lucru sub braț. Tricotează ultimele trei rânduri de prs cu fire violet, galben și roșu.

croșetat Knit


Într-un mod similar, legați manșeta a 2-a. Legați marginea tăieturii pe spate și coaseți butoanele sau butoanele.

croșetat Knit


Pentru comoditate, am proiectat legăturile din partea de sus a porții legând lanțuri de la VP.

croșetat Knit


Cap. Formați 5 VP și închideți primul rând în ring: 6 RLS; Al doilea rând: 12 RLS; Al 3-lea rând 18 sc. Continuați să tricotați cercul plat până când ajunge în jurul circumferinței capului pupa.

croșetează o pălărie


După aceea, continuați să tricotați fără să adăugați până când atinge înălțimea necesară a capacului. Cel mai bine este să faceți o montare în timpul tricotatului pentru a vă proteja de lucrările inutile.

Pălărie pentru croșetat


Costumul este gata, poți să îmbraci păpușa și să mergi cu ea la plimbare.

costum de păpușă de croșetat

Păpușă de croșetat costum Beanie
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat