DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Folosind materiale sintetice subțiri puteți crea bijuterii de lux. Aceste lucruri includ coafuri și benzi elastice pentru păr, a căror bază este o floare luxuriantă.

Lotus hawaian


Pentru a realiza un astfel de ornament, veți avea nevoie de:
- foarfece.
- un pic de linie subțire de pescuit.
- mai ușoară.
- o bandă elastică pentru păr de culoare roz sau roșu.
- pistol cu ​​clei.
- dreptunghiuri din rochie roz strălucitoare în dimensiuni de 5 x 6 cm, 24 în total.
- dreptunghiuri din material roz strălucitor care măsoară 5 x 5,5 cm, în total 11 bucăți.
- detalii patrate din tesatura rochie galbena cu dimensiunea de 5 x 5 cm.
- mai ușoară.
- un cerc din țesătură rochie roz strălucitoare cu un diametru de 5 cm.

Crearea de bijuterii.
Mai întâi, tăiați petalele pentru floare din toate părțile dreptunghiulare. Rezultatul este de 24 de părți alungite, 11 scurte și 5 de aceeași dimensiune a petalelor galbene.

petalele


Acum trebuie să procesați cu ajutorul unei brichete marginile tuturor petalelor pregătite. O caracteristică a acestei flori este marginile ondulate ale petalelor, așa că atunci când sunt tras în locurile de rotunjire, trebuie să vă întindeți ușor. Datorită acestui fapt, partea superioară a acestor părți va deveni ondulată, iar sub influența unei flacără fierbinte, forma lor va rămâne mult timp.

petalele


În același mod, trebuie să procesați toate petalele din țesătură roz strălucitor și galben. În continuare, trebuie să faceți o venă centrală pe fiecare petală. Pentru a face acest lucru, partea trebuie pliată la jumătate cu partea din față spre interior.

îndoaie petala


Acum, la locul curbului, trebuie să aduci cu atenție focul brichetei și să îl fuzionezi cu atenție. Principalul lucru este că țesătura este doar ușor topită, dar găurile arse nu apar. Arde pliul ar trebui să se miște puțin de-a lungul lungimii sale, iar locurile cu țesut topit ar trebui să fie strânse ușor cu degetele, astfel încât vena să-și capete forma.

pânză topită


Rezultatul este petale frumoase, cu o venă centrală, care păstrează forma întregii părți. Astfel de acțiuni trebuie repetate cu toate petalele pregătite.

se dovedește petale frumoase


Când toate detaliile sunt gata, atunci puteți continua la conectarea florii. Pentru a face acest lucru, luați un cerc cu un diametru de 5 cm, care va fi baza florii și prelucrați marginile cu o brichetă.

bază de flori


Acum trebuie să lipiciți primul rând de părți până la bază, format din 5 petale lungi din țesătură roz strălucitor.

lipici petalele la bază


După aceasta, trebuie să continuați să lipiți petalele a câte 5 bucăți în fiecare rând, așezând părțile între cele două petale ale rândului anterior.

lipici petalele la bază


Când toate petalele lungi sunt lipite, decorarea trebuie să fie deoparte și să continue crearea de sus a florii. Pentru a face acest lucru, trebuie să tăiați linia de pescuit în bucăți de 6 cm lungime și să le lipiți împreună într-un buchet, acestea vor fi staminele florii. În plus față de stamine, trebuie să lipiți o petală galbenă. El trebuie să se înfășoare în jurul tuturor staminelor. Restul țesăturii galbene ar trebui să fie atașate în jurul staminelor.

lipiți o petală galbenă


Acum, în jurul petalelor galbene, trebuie să lipiți mici detalii ale țesăturii roz strălucitoare.

Rezultatul este o floare mică.

lipiți o petală galbenă


Acum trebuie să lipiți cu atenție aceste două flori.

Lotus hawaian


Floarea de lotus luxuriantă este gata, rămâne doar pentru gumă pe partea greșită, iar decorarea este complet creată.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat