DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Mama are un accesoriu elegant, o jucărie pentru copii. Asta pur și simplu nu se încadrează în mânerul mic al copilului. Și cerceii mamei trebuie să fie trași și un lanț cu un pandantiv, dar puteți încerca să vă scoateți ochelarii. Când îl țineți pe copil în brațe, totul este interesant pentru el și totul trebuie atins. Chiar și atunci când copilul alăptează, brațele îi continuă să-și „examineze” mama, tachinându-și părul și hainele. Așadar, de ce să nu faci o jucărie interesantă pentru copilul tău pe care mama îl poate purta ca decor? Slingbuses este un accesoriu foarte original și o jucărie complet sigură. Vedeți cum arată mărgele în fotografie.

Slingobusy


Pentru cei care știu să folosească un cârlig de croșetat, realizarea de slingobus nu este deloc dificilă. Mărgelele de lemn sunt pur și simplu legate cu fir de bumbac. Puțin imaginație și poți lega diferite flori sau doar bile. Pentru a lega, aveți nevoie de margele șlefuite din lemn care nu sunt acoperite cu lac sau vopsea.
Luați în considerare cum puteți face acest lucru. Tricotăm un inel de cinci bucle, apoi facem primul cerc de bucle fără un croșetat.

Slingobusy


Astfel, tricotăm în continuare, adăugând numărul de bucle.

Slingobusy

Slingobusy

Slingobusy


Perla poate fi legată cu fire de mai multe culori sau legată din două jumătăți.

Slingobusy

Slingobusy

Slingobusy


A lega florile din margele nu este, de asemenea, dificil. Luăm o jumătate din mărgele care este verde, jumătate galbenă. Tricotăm petale albe - și obținem o margarete, tricotăm o formă ușor diferită de liliac - și am obținut floarea de porumb originală. Totul depinde de imaginația ta. Dacă conectați petalele în două rânduri, obțineți clopote frumoase.

Slingobusy

Slingobusy

Slingobusy


Pentru a face clopotele mai frumoase, la mijloc vom tricota o fâșie roz. Și apoi pe marginile rozului tricotăm petalele.
Pentru o schimbare, puteți tricota o floare cu două fețe.

Slingobusy

Slingobusy

Slingobusy


Vom conecta șirul pentru șiruri de mărgele cu un simplu lanț de trei fire de aceeași culoare ca mărgelele. La capetele firului facem perii, astfel încât mărgelele să nu se desprindă. Pentru a face acest lucru, răsucim firele în mai multe straturi de zece centimetri lungime și le legăm la mijloc.

Slingobusy


Acum trebuie să legați bine firele, mai întâi îndoindu-vă într-o direcție, apoi în sens opus. Rămâne pentru a neregula recoltă, și perii frumoase sunt gata.

Slingobusy

Slingobusy

Slingobusy

Slingobusy


Slingbuss-urile nu vor salva doar sânul mamei de la ciupirea cu degetele mici, dar va beneficia și de dezvoltarea copilului. Bebelușul poate lua astfel de mărgele în gură și, astfel, masează gingiile în timpul dinților, sunt complet naturale și inofensive. Eu sfătuiesc doar mamele să le spele mai des cu săpun obișnuit de gospodărie și să se clătească bine. Nu înmuiați și nu spălați mărgelele în apă fierbinte pentru ca pomul să nu se ude. Slingbusurile ajută copilul să își dezvolte abilitățile motorii mai bine, studiază diferite nuanțe de culori și coordonează mișcarea. Uită-te la fotografie pentru mai multe opțiuni pentru margele din margele și flori.

Slingobusy

Slingobusy

Slingobusy
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat