DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Săpun cu două tonuri
Întotdeauna ne confruntăm cu o alegere uriașă când vom felicita rudele noastre, pentru că în lumea de azi există pur și simplu o selecție uriașă de cadouri, dar chiar vreau să un cadou nu numai că mi-a plăcut, ci și util în viața de zi cu zi. Acesta poate fi, de exemplu, un cadou manual foarte util. Munca de mână este în general considerată un cadou unic și original. Un săpun realizat manual va fi un cadou foarte necesar, deoarece săpunul este primul și cel mai important mijloc de igienă pentru orice persoană. Săpunul, care este fabricat independent, este complet considerat de încredere în utilizare, deoarece controlați complet întregul proces de fabricație și sunteți siguri în aditivi suplimentari. Fiecare persoană are iritații ale pielii sau este alergică la diferite medicamente și plante, așa că puteți alege aditivi care vor fi utili pentru piele.

Deci, astăzi vom lua în considerare o clasă de master în fabricarea săpunului, realizând săpun în două culori, luăm următoarele:
Bază transparentă de săpun (când alegeți o bază, citiți cu atenție compoziția, este mai bine să luați producătorul Anglia);
Acidul stearic;
Două matrițe din silicon, unul trandafir, al doilea Mickey Mouse;
Câteva șervețele de hârtie;
Geantă din plastic;
Coloranți lichizi roșii și verzi;
Parfum „Orhidee” și „Căpșune”;
alcool;
Două pahare de sticlă;
Barete de urechi;
Ulei vegetal rafinat;
foarfece;
Baie de apă.

Săpun cu două tonuri handmade

luăm următoarele


Forma cu trandafirul este mai mare, producția din acesta este de aproximativ 80 de grame de săpun, iar cu Mickey undeva în jur de 50 de grame. Din moment ce avem săpun în două culori, atunci împărțim baza de săpun în aproximativ două bucăți egale, le așezăm pe șervețele. Se macină o bucată de bază în bucăți aproximativ egale și se pune pe un șervețel. Încălzim baia de apă, luăm recipientul, introducem bucățile de bază în el și se topim la foc mic până când s-au topit complet, dar nu o scoatem la fiert.

bucăți de bază

bucăți de bază


În timp ce baza se topește, pregătește formularul. Ștergeți-le bine cu o cârpă uscată, apoi ungeți cu ulei. Formularul cu Mickey este instabil, așa că punem un pachet sub el, astfel încât formularul să devină imobile.

mucegai pentru săpun

Ștergeți bine


Turnați baza de săpun lichid în primul pahar, adăugați două sau trei picături de parfum de căpșuni, un vârf de acid stearic, aproximativ cinci picături de colorant roșu și pulverizați 2-3 picături de alcool până la dispariția bulelor. Amestecați totul bine.

Turnați baza de săpun lichid

Turnați baza de săpun lichid


Turnați lichidul finit în ambele forme în aproximativ jumătate. Se lasă o oră să se întărească. Se macină a doua bucată a bazei. Am pus într-o baie de apă, topită.

se toarnă în ambele forme

bucăți de bază cu săpun


Turnați într-un alt pahar și adăugați cinci picături de colorant verde, două sau trei picături din parfumul Orhidee, puțin acid stearic (dă aerul săpun, se spumează bine), pulverizăm alcoolul dacă apar bule. Când totul este bine amestecat, completați a doua jumătate a fiecărui formular.

adăugați colorant

se toarnă în ambele forme


De asemenea, se lasă aproximativ o oră până când se întărește complet. Încercăm să menținem totul înghețat și să scoatem cu ușurință săpunul din forme. Gata, iată doar două săpunuri făcute manual. Un cadou foarte bun atât pentru copil, cât și pentru adult.

se toarnă în ambele forme

Săpun în două culori

Săpun cu două tonuri handmade
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat