DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Buchet de haine pentru nou-născuți
alegere un cadou pentru un nou-născut, precum și pentru oricare altul, ne străduim adesea să-l facem plăcut, util, practic și de preferat neobișnuit. Cea mai obișnuită opțiune de cadouri este, desigur, îmbrăcămintea. Hainele pentru bebeluși pot fi selectate pentru orice buget, fără teama de a greși cu dimensiunea, întrucât există întotdeauna posibilitatea de a cumpăra un articol mai mare. În prezent, există o mare varietate de haine frumoase și originale pentru copii, astfel încât alegerea acestei opțiuni cadou este de obicei un câștig-câștig, cu toate acestea, nu va fi ușor să le surprindă.

Un mod minunat de a aranja o surpriză este de a face un buchet de haine pentru bebeluși din lucruri.

Buchet de haine pentru nou-născuți


Se face foarte repede și simplu, dar pare foarte impresionant. Pentru a face un buchet vei avea nevoie de:
- orice articole de îmbrăcăminte pentru bebeluși: șosete, costume de îmbrăcăminte, bluze, veste, bonete, pălării subțiri, slips, salopete;
- un coș, vază, găleată, ghiveci de flori sau alte baze adecvate pentru un buchet;
- materiale pentru decorare: flori și frunze artificiale, arcuri, panglici, bucăți de țesătură, hârtie colorată, alte elemente decorative;
- pinioane și bandă scotch sau bandă de ceainic în cazul în care florile sunt pe tulpini;
- hârtie de ambalat.

În funcție de tipul de îmbrăcăminte, metodele de realizare a florilor din ele sunt ușor diferite. Pentru a face o floare din șosete, trebuie mai întâi să o răsuciți într-un tub.

șosete

pliați șosete


Este necesar să se răsucească strâns, dar să nu se strângă puternic. Dacă mugurele este slab, se va destrăma rapid sau va fi fără formă. În continuare, trebuie să deșurubați marginea șosetei pe o parte.

pliați șosete


Apoi răsuciți ușor marginea pe cealaltă parte, imitând petale de trandafir.

pliați șosete


Așa ar trebui să apară un mugur dintr-un ciorap.

s-a dovedit un trandafir

s-a dovedit un trandafir dintr-un ciorap


Dacă doriți, floarea rezultată poate fi fixată cu bandă sau bandă în frișcă și atașați frunzele. Într-un mod similar, o floare dintr-o șapcă sau pălărie este răsucită. Este de dorit să îndoiți o margine, astfel încât vârful florii să fie plat.

capac

opriți capacul


Apoi răsuciți într-un sul și îndoiți marginile la fel ca șosetele.

opriți capacul

un trandafir dintr-o pălărie


Glisierele și pantalonii alunecă de jos în josul picioarelor. Dacă este necesar, picioarele sunt îndoite pe fiecare parte de-a lungul marginii.

Buchet de haine pentru nou-născuți

Buchet de haine pentru nou-născuți


Separat, picioarele sunt rulate în sus, apoi la marginea superioară împreună. Din aceste haine se obțin doi trandafiri.

Buchet de haine pentru nou-născuți

Buchet de haine pentru nou-născuți


Tricourile, puloverele și alte articole de îmbrăcăminte similare pentru bebeluși pot fi rulate separat, fiecare primind un mic trandafir. Pentru a obține o floare mai mare, mânecile sunt îndoite spre interior.

Buchet de haine pentru nou-născuți

Buchet de haine pentru nou-născuți


Dacă este o salopetă sau un slip, poate fi pliată la jumătate. Apoi, dreptunghiul rezultat se rulează într-un sul.

Buchet de haine pentru nou-născuți

Buchet de haine pentru nou-născuți


Rezultatul este un astfel de trandafir.

Buchet de haine pentru nou-născuți


Dacă lucrul nu este împăturit pe jumătate și rulat, atunci, în funcție de mărimea lucrului, se pot obține două flori pe fiecare parte, cum este cazul glisoarelor. Pliant ca un salopetă, puteți obține unul sau patru muguri mici de la mâneci și pantaloni.

Mugurii rezultați sunt colectați într-un buchet și decorați. Dacă florile sunt pe tulpini, atunci ele sunt mai întâi fixate împreună într-o vază, oală sau hârtie de ambalare. Dacă florile sunt fără tulpini, mugurii sunt așezați uniform pe bază.

Buchet de haine pentru nou-născuți


Ca elemente decorative, puteți folosi flori și frunze artificiale, arcuri, panglici, bucăți de țesătură, hârtie colorată, jucării moi. De exemplu, într-un astfel de buchet se folosesc frunze artificiale, crenguțe de flori de două dimensiuni - trandafiri mici și mijlocii.

Buchet de haine pentru nou-născuți


Pentru a finaliza buchetul rezultat trebuie înfășurat într-o hârtie de ambalaj transparentă și bandajat cu o panglică largă sau un arc.Un astfel de buchet original de haine pentru nou-născuți va fi un cadou minunat, va surprinde plăcut părinții și va încânta copilul cu lucruri utile.
Comentarii (1)
  1. nata
    #1 nata vizitatori 21 noiembrie 2014 13:02
    0
    Mi-a plăcut foarte mult) Vreau să învăț cum să fac eu astfel de frumusețe))))))

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat