DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Trandafiri din hârtie ondulată
Hârtia ondulată, după cum sugerează și numele, este o pânză comprimată care se întinde ușor. Pentru trandafiri veți avea nevoie de hârtie fabricată din italian, deoarece diferă de omologii săi asiatici, prin capacitatea sa mai mare de a se întinde. Dacă încă nu găsiți exact ondulația menționată mai sus, puteți lua și hârtie din Taiwan, deși trebuie să țineți cont de faptul că această hârtie ține mai rău după întindere.

Trandafiri ondulate din hârtie


Pentru un trandafir veți avea nevoie de:
hârtie roz (dacă v-ați stabilit la un producător italian, în această clasă de master s-a folosit codul de culoare 569);
hârtie ondulată verde subțire;
sârmă cu o înfășurare;
sârmă subțire;
pistol de lipici și tije către acesta (o tijă este suficientă);
o bucată mică de folie (18 * 14 cm);
freze laterale;
fire puternice de orice culoare;
precum și foarfece ascuțite.

unelte și materiale


Puneți puțin lipici fierbinte pe un capăt al sârmei, apoi înfășurați rapid locul cu folie, formând miezul florii. Puneți deoparte.

înveliți locul cu folie


Acum trebuie să pregătiți viitoare petale de trandafir, pentru care tăiați dreptunghiurile din hârtie următoarele dimensiuni:
1 buc - 5 * 6 cm;
5 buc - 2,5 * 6 cm;
6 buc - 3 * 6 cm;
7 buc - 3,5 * 8 cm.
Vă rugăm să rețineți: este necesar să tăiați pe rola. În continuare, tăiați colțurile superioare și inferioare, așa cum se arată mai jos:

pregătiți viitoare petale de trandafir


Toate petalele trebuie întinse. Pentru a face acest lucru, împingeți centrul cu degetul mare, întinzând ușor hârtia în direcții opuse. Îndoiți ușor marginile și răsuciți.

de-a lungul rolei desfășurându-se


Petalele sunt gata și puteți începe să formați un trandafir. Este indicat să vedeți o fotografie cu o floare vie în fața dvs., atunci este mai ușor să înțelegeți structura acesteia, ceea ce vă va permite să aranjați petalele cât mai natural.
După ce a luat un fir cu folie, înfășurați-l cu prima petală, apoi fixați cu un fir.

înfășurați e cu prima petală


Acum lipiciți fiecare petală una câte una cu o ușoară deplasare în lateral, în aceeași ordine în care le-ați tăiat (de la îngust la lat).

lipiți fiecare petală


În partea de jos a capului trandafirului (imediat sub fire), trebuie să tăiați colțurile:

Jos din capul unui trandafir


Este timpul să facem sepalele să se ridice. Pentru a face acest lucru, luând hârtie verde, tăiați un dreptunghi de 10 * 6 cm din ea, apoi formați dinții. Capetele dinților trebuie să fie răsucite puțin.

faceți sepale de trandafiri


Înfășurați sepalele pe trandafir, fixându-l strâns sub petalele cu fire. Tăiați excesul.

Sigilați trandafirul


În continuare, tăiați două benzi subțiri (1 cm înălțime) de ondulare verde. Apoi încet, pornind de la sepale, înfășoară trunchiul viitorului trandafir al uneia dintre fâșii spre mijloc, dar nu tăia finalul.

tăiați două benzi subțiri


Rămâne să facem frunze, pentru care le tăiem după model (doar 12 bucăți). De asemenea, este necesar să se pregătească o fire lungă și două mai scurte cu un diametru mai mic.

Rămâne să faci frunze


Lipiți cele două jumătăți tăiate ale foii introducând firul între ele în centru. Este necesar să se facă 3 astfel de semifabricate, în timp ce firul unuia dintre ele ar trebui să fie mai lung decât celelalte.

un fir de o singură foaie


Conectați toate firele de 3 împreună și înfășurați fiecare grup cu o dungă verde. Fixează frunzele pe trunchi cu lipici. După cum vă amintiți, sfârșitul hârtiei netăiate a rămas pe portbagaj, care acum trebuie înfășurat în portbagaj până în fund. În procesul de înfășurare a capetelor sârmei cu frunzele vor fi ascunse cu succes.

Trandafiri ondulate din hârtie


Totul, trandafirul este gata.

Trandafiri ondulate din hârtie


Faceți încă două, și poate un buchet mare. De fiecare dată vei fi din ce în ce mai bun!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat