DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Patchwork de bucătărie
Geamuri cuptor


Pentru a coase un suport pentru bucătărie, veți avea nevoie de:
• piese din material textil în patru culori diferite;
• material textil gros;
• bandă centimetrică;
• creion;
• ace;
• fire;
• foarfece;
• fier;
• mașină de cusut.

pânză


Două bucăți dintr-un pătrat cu laturi de 21 cm sunt decupate din mărunțișuri mari de țesătură și un cerc cu un diametru de 12 - 13 cm este decupat dintr-o bucată roșie de materie densă.
O bandă de bumbac din material de 7 cm lățime și 144 cm lungime este de asemenea necesară. Lățimea țesăturii selectate este împărțită în jumătate, o linie este trasată de-a lungul întregii piese de lucru. Pe această linie, segmente de 3,5 cm sunt marcate și trase perpendicular pe linia principală. Pe cealaltă parte a benzii, se retrag de la margine până la o dimensiune de 1,9 cm și pun un punct. Din punct, de-a lungul liniei, ele marchează segmentele de 3,5 cm și desenează. În continuare, piesa este prelucrată în linii scurte pe linia principală. Pătratele rezultate sunt pliate într-un colț, fixate cu un ac și călcate cu un fier fierbinte. Se dovedește o împletitură din colțuri.

trage

trage

tăiat

curbe

curbe


Pe un pătrat bej în centru, așezați o împletitură sub formă de cerc, fixați și coaseți o mașină de scris cu o cusătură în zig-zag. Două bucăți mici de țesătură de flanelă sunt suprapuse pe partea greșită a cercului roșu. Elementul pregătit se află în centrul pătratului, se fixează și este cusut pe o mașină de scris.
Din împletitura rămasă de-a lungul câmpului roșu, un alt cerc este așezat și scrijelit într-o mașină în zig-zag.
curbe

curbe

curbe

fier

măcel

fier

cusem

cusem

Geamuri de cuptor


Pentru a doua piesă de fixare, se taie o garnitură pătrată din bicicletă cu o latură de 18 cm. Garnitura este cusută pe partea din interior.
O fâșie de țesătură roșie pliată într-o buclă este plasată pe colțurile primei părți a produsului. Apoi, ambele părți sunt pliate unul față de celălalt, cusute de-a lungul marginii, lăsând o parte a piesei de lucru nu cusută.
Geamuri cuptor

Geamuri cuptor

Geamuri de cuptor

Geamuri cuptor

Geamuri de cuptor

Geamuri cuptor

Geamuri de cuptor

Geamuri de cuptor

Geamuri de cuptor

Geamuri de cuptor

cusem

toacă

facem

tăiat

Geamuri de cuptor

Geamuri de cuptor


Pentru o ușurință de cotitură, colțurile produsului sunt tăiate pe linia de cusătură. Prin gaura din stânga, axul este rotit pe partea din față și restul este suturat. Un astfel de lucru luminos și util poate fi cusut din „nimic”.

Geamuri de cuptor

Geamuri cuptor

Geamuri cuptor
Comentarii (1)
  1. kondrats
    #1 kondrats vizitatori 10 august 2017 15:24
    0
    Un lucru foarte util este această abordare! Și să faci, așa cum s-a dovedit, nu este dificil. Se dovedește frumos și cel mai important util. Acum nu există mâini coapte!)))

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat