DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Valentin blând în formă de inimă
Un cadou făcut cu dragoste și chiar fă-o singur este mereu apreciat mai mult decât cumpărat într-un magazin. În plus, orice lucru mic făcut independent este diferit de alții și are unicitate. Pentru a face o valentină neobișnuită din panglici este destul de ușor, trebuie doar să arăți imaginație și să petreci o jumătate de oră de timp. Puteți crea o inimă din panglici din satin, în orice stil. Principalul lucru este să alegeți culoarea corespunzătoare a benzii și elementele de decor corespunzătoare. Vă sugerăm să faceți un valentin de culoare roz delicată, urmând instrucțiunile noastre foto pas cu pas.

1. Materiale și instrumente:

• Panglica din satin.
• pistol cu ​​clei fierbinte.
• Carton sau hârtie grea.
• O bucată de dantelă.
• Margele.
• Panglici Organza.
• Creion.

Materiale și instrumente


2. Pe o foaie de carton desenăm o inimă de mărimea potrivită. În această clasă de master, dimensiunea inimii este de 10 până la 6 cm. Am tăiat o astfel de inimă din carton, lățimea sa este de aproximativ 1,5 cm.

atrageți o inimă de mărimea potrivită


3. Lipiți capătul benzii cât mai aproape de locaș.

înveliți cu bandă


4. Începem să înfășurăm bine întregul semifabricat cu bandă. În mai multe locuri picurăm lipici pentru fiabilitate. Vor fi o mulțime de patru puncte de lipici.

înveliți cu bandă


5. Așa arată un semifabricat de carton, înfășurat bine în bandă.

înveliți cu bandă


6. Lipiți o bucată de dantelă și panglică. În centru fixăm mărgelele. Facem o buclă dintr-o panglică subțire de culoare roz deschis. Inima delicată de valentină este gata.

San Valentin ofertant
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat