DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Ciot de grădină sub formă de ciot
Pentru a face o plantă de grădină sub formă de ciot, vom pregăti ciment, nisip, gips de construcție (alabastru), plasă de construcție, un recipient de plastic gol, smalț alchid în diferite culori, un grund, perii, un burete și containere pentru mortar.

pregătiți cimentul


Înainte de a începe munca, amintim că este necesar să lucrați cu mortar de ciment din gips și vopsele alchidice în mănuși de cauciuc într-o cameră bine ventilată sau pe stradă. Este de dorit să acoperiți suprafața de lucru cu hârtie sau polietilenă. Luați un recipient de plastic și umpleți-l cu nisip și înfășurați-l cu sârmă. Acest lucru se face astfel încât în ​​timpul funcționării containerul să nu se deformeze sub greutatea soluției. Dacă se folosește un recipient din plastic dur, lemn sau metal, acest articol poate fi omis.

sârmă învelită


Pregătiți o soluție. Pentru aceasta luăm în părți egale ciment și nisip cernut. Amestecați-le într-un recipient separat. După agitarea amestecului, adăugați apă pură în părți. După amestecarea completă, trebuie obținută o soluție groasă omogenă. Într-un recipient mic separat, puneți deoparte un mortar de ciment silențios și adăugați ghips de construcție la acesta. Deoarece alabastru se întărește rapid, aplicați imediat soluția pe un ghiveci de flori umezit. După ce soluția s-a întărit, înfășurați piesa de prelucrat cu o plasă de construcție și aplicați un al doilea strat de ciment de azbest. Cu o palmă umedă, călcați piesa de lucru, nivelând astfel suprafața.

aplicați o soluție


În următoarea etapă, vom forma elemente decorative. Pentru a face acest lucru, vom folosi aceeași soluție odată cu adăugarea mai multor ghips de construcție. Sprâncenele. Luați o cantitate mică de ciment de gips și cu mâinile umede formați un cârnați. Îl împărțim în două părți și îl atașăm de piesa umezită.

atașați-vă la o piesă de lucru umedă


Atunci când aplicați elemente gofrate, nu este necesar să folosiți adezivi - udați doar suprafața principală și partea lipită. Ochii. Luați puțin masa, împărțiți-o în două părți și rotiți bilele. Atașați-le la forma dorită.

suprapune elemente de relief


Facem pleoapele din cârnați și tragem cu o stivă sau cu un cuțit.

suprapune elemente de relief


Pentru a ascunde rosturile între părți, neteziți-le cu o mână umedă. Dacă soluția s-a uscat până atunci, puteți lua puțin ciment, diluați-l cu apă și aplicați-l pe articulații cu o perie sau completați fisurile. Nasul. Această parte trebuie realizată în trepte. În primul rând, se formează baza nasului (partea cea mai largă), după care elementele rămase sunt construite - vârful nasului și nările. Vom face o mulțime de doi cârnați. Pentru a forma coaja, vom pune niște ciment de azbest în palma noastră (soluția trebuie să fie groasă, să nu se răspândească pe suprafață) și să o punem pe ghivece în direcția de sus în jos. Vom face indentări frecvente cu degetele.

suprapune elemente de relief


Pe lateral facem ciuperci. Pentru a face acest lucru, formăm cârnați și îi atașăm la oale. Acestea vor fi picioarele ciupercilor. Vom face pălării din bile aplatizate între palme.

până când soluția se solidifică complet


Lasă vasele până când soluția se solidifică. Înainte de a picta cu o perie cu o perie tare sau o perie, îndepărtăm praful și particulele soluției din piesa de prelucrat. După ce împământăm suprafața. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza grund acrilic sau smalț alchid diluat în spirit alb. Acoperim vasele cu un strat subțire de email alchid al fildeșului.

După ce împământăm suprafața


Pentru a face acest lucru, adăugați puțin galben la vopsea albă și amestecați bine. După ce vopseaua s-a uscat, aplicați puțin vopsea portocalie pe buretele uscat și acoperiți suprafața cu mișcări de albire.

vopsiți suprafața


După, folosind și un burete, pictați vasele cu vopsea maro. Cu o perie subțire, desenați ochii, umbrați nasul, sprâncenele și gura.

vase de vopsea cu vopsea maro


Vopseaua bej va acoperi picioarele ciupercilor, roșu - pălăriile lor. Apoi aplicați puncte albe pe pălării și trageți iarbă verde.

vopsea vase cu vopsea


La final cu un burete aplicăm vopsea galbenă. Dacă nu este alchid, dar se folosește vopsea acrilică, atunci se recomandă acoperirea vasului cu cache cu mai multe straturi de lac. Înainte de a planta plante în ghivece, faceți găuri în partea de jos a recipientului de plastic, apoi puneți drenaj (pietricele sau pietriș), nisip și apoi amestecul de sol. Plantatorul de grădină, sub forma unui ciot fabulos este gata.

ghivece de grădină


Postat de Elena Tregub
Comentarii (1)
  1. Max
    #1 Max vizitatori 27 iulie 2014 17:37
    0
    rece

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat