DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Bratara" Gratar "
Se pare că timpul a trecut când niște balustrade cu margele erau la modă. Dar astfel de produse au întotdeauna un caracter special și fascinează de complexitatea țesăturii lor. În această clasă de master, vom țese o brățară simplă, dar originală, formată din mărgele mari și o duzină de margele. Vom avea nevoie de margele în două nuanțe: maro închis mare și mediu maro deschis. Ridicăm mărgelele din nuanța maro corespunzătoare cu un diametru de 0,7-1 cm. Pentru țesutul unei brățări, luați o linie de pescuit, a cărei grosime este de 0,25 mm.

margele în două nuanțe


Lungimea liniei de țesut ar trebui să fie de 2,5 m. Se pare că multe și la început nu va fi foarte convenabil, dar linia este țesută rapid și se scurtează.
Bratara va consta din margele tesute din margele mari maro. Cu bola începem să țesem. Colectăm trei margele mari la un capăt al liniei de pescuit, le așezăm în centrul liniei de pescuit. Colectăm o altă perlă și prin ea aruncăm al doilea capăt al liniei de pescuit. Strângeți bucla de margele, formând astfel o "cruce".

Colectăm o altă mărgărită


Continuăm să țesem, înfășurând câte un mărgele pe fiecare capăt. Strângem cea de-a treia perlă pe ambele capete ale liniei de pescuit, aruncăm al doilea capăt și strângem din nou.

Continuăm să țesem


Repetăm ​​țesut de 2 ori mai mult, doar pentru ultima a 4-a dată sfârșitul lanțului va servi ca a treia perlă. După ce am colectat mărgele pe fiecare capăt al liniei de pescuit, străpungem capetele prin marginea extremă și strângem.

Repetați țesutul


Se pare că aici este o bilă de 4 ex „cruci”.

Se dovedește o astfel de minge


Acum trebuie să fixați mingea, astfel încât să nu se dezlănțuie și să devină mai puternic. Pentru aceasta, este necesar să țesem alternativ fiecare capăt în părțile laterale ale mingii într-un cerc în care nu există o linie de pescuit.

trebuie să fixeze mingea


Tese al doilea capăt.

Tese al doilea capăt


Drept urmare, ambele capete trebuie să fie scoase în direcții diferite de la o margine a rândului superior.

aduceți în direcții diferite


Perlele de culoare brună deschisă sunt necesare pentru a le împleti cu o perlă. Stringem două mărgele pe fiecare capăt al liniei de pescuit.

mărgele medii


Trecem ambele capete prin margele și din nou șiruri două mărgele pe fiecare capăt al liniei de pescuit.

Filetează ambele capete


Acum începem să țesem din nou mingea. Fixăm mărgelele întunecate cu margele maro deschis. Poate că linia de pescuit se va deschide ușor. Este necesar să strângeți constant linia de pescuit și când următoarea minge este gata, țesutul va fi puternic.

rotiți din nou mingea


Ținem un lanț de patru „cruci” conform modelului deja cunoscut de noi. Formăm o minge trăgând capetele liniei de pescuit în prima perlă extremă. Strângeți mingea, țesându-și laturile. Capetele sunt afișate într-o margine superioară din centrul mingii.

Lanțul Pletm

margele ușoare de coardă


După aceea, legăm margele ușoare, o mărgele și din nou mărgele ușoare, și o fixăm totul cu o bilă. Mai departe, modelul de țesut se repetă constant și acțiunile alternează.
Brățara a dovedit 10 bile de mărgele și 10 margele. Încercați o brățară pe mână. Poate că o lungime diferită vi se va potrivi. La sfârșitul țeserii, strângeți ambele capete ale brățării. La începutul brățării ar trebui să existe o mărgele și o margelă cu margele maro deschis la sfârșit.

filați capetele liniei de pescuit


Abia acum aruncăm capetele liniei de pescuit printr-o margine superioară extremă a mingii.

legați un nod


Strângeți și legați un pachet de linii de pescuit de mai multe ori. Decupați capetele.

decorare pe încheietura mâinii


Bratara este gata sa devina un decor minunat pe incheietura noastra.

brățară Grilyazh


Brățara poate fi purtată liber pe braț, deoarece linia de pescuit se întinde puțin și vă permite să o faceți.

brățară Grilyazh
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat