DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Palarie pentru o fata nou-nascuta
În spatele momentelor emoționante de externare din spital, flori, felicitări. Și apoi fericirea ta se strecoară pașnic în pătuț, iar mama alege un dulap pentru micuța prințesă. Magazinele sunt pline de oferte pentru toate gusturile, dar cât de mult mai plăcut este să creezi ceva exclusiv cu propriile mâini, punând dragostea în produs. Pentru cei care sunt familiarizați cu tricotatul și croșetatul, nu va fi dificil să tricotați o pălărie atât de drăguță pentru o fată.

Palarie pentru o fata nou-nascuta


Pentru muncă, veți avea nevoie de:
- Fire de mătase roz (50g.) Pentru o pălărie și roz închis (20g.) - pentru decorare;
- margele albe pentru mijlocul florilor;
- ace de tricotat circulare, 2 fețe duble, cârlig (pentru grosimea firului), un ac cu un ochi mare.

Colectăm 64 de bucle pe ace de tricotat cu o linie de pescuit (în acest caz, ace de tricotat numărul 1.9) și tricotăm primul rând cu bucle faciale. În continuare, tricotăm 6 rânduri cu o simplă bandă elastică 1 pe 1 și trecem la ciorap (suprafața frontală).

Palarie pentru o fata nou-nascuta


După tricotarea a 10 cm, împărțim lucrarea în 3 părți identice: tricotăm prima parte într-un ac de tricotat suplimentar, simultan împletim ultima într-o buclă de rând a primei părți cu prima buclă a celei de-a doua părți (mijloc) și ultima într-un rând al buclei a doua parte cu bucla de margine a celei de-a treia părți. Partea de mijloc rămâne pe ace principale de tricotat, iar a treia este transferată la suplimentar.

Palarie pentru o fata nou-nascuta


Continuăm să tricotăm mijlocul, tricotând două bucle la început și la sfârșitul rândurilor din față (luăm o buclă din partea de mijloc și una din lateral).

Palarie pentru o fata nou-nascuta


În fiecare 4 rânduri din spate, facem 5 scăderi pe ambele părți în partea centrală a capacului, tricotând 2 bucle împreună pe spate - acest lucru va crea o scădere a spatelui capului. Buclele de mijloc rămase sunt închise.

Palarie pentru o fata nou-nascuta


Tricotăm partea inferioară a capacului în jurul perimetrului cu o șuetă de croșetat. cu 1 croșetă dublă.

Palarie pentru o fata nou-nascuta


Cu fire roz închis, tricotăm puf în jurul perimetrului capacului din spatele capului: în 1 buclă tricotăm feston (1 st. 2, 1 lingură s / n), 1 sărit.

Palarie pentru o fata nou-nascuta


Separat, tricotăm un lant roz închis din aer. bucle de 35 cm lungime și ață între coloanele hamului. Coase 5 flori de petale și coase alb mărgele la mijloc cu o „buclă în atașare”.

Palarie pentru o fata nou-nascuta

Palarie pentru o fata nou-nascuta


Puteți încerca pe o nouă parte a toaletei unei domnișoare și puteți merge la plimbare.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat