DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Vara vreau să arăt luminos și frumos, bijuteriile originale vor ajuta în acest sens. Dar pentru a fi sigur că nimeni altcineva nu va avea astfel de bijuterii, le puteți face singuri din lut polimeric. Varietatea de argilă polimerică este astfel încât să puteți alege orice culoare și să faceți anumite decorațiuni pentru fiecare ținută, fie că este vorba de cercei, inele, pandantive sau doar un set. Puteți realiza cercei "Flori" din culorile universale ale argilei polimerice. Astfel de cercei sunt potriviți pentru multe ținute.

Pentru a realiza astfel de cercei, avem nevoie de:
Lut polimeric "Plastishka" alb, roșu, galben și verde.
Cuțite ascuțite sau cuțit.
O scobitoare.
Clește de nas îngust.
Accesorii pentru bijuterii: inele, agrafe pentru cercei.
Lacul lucios pentru lut polimeric.
Șmirghel mic, care este necesar pentru cernerea tuturor neregulilor, amprentelor.
Placă de plastic pentru plastilină sau specială pentru plastic.
Sticlă de sticlă pentru laminarea lutului polimeric.
Un plunger de dimensiuni medii, în formă de floare.


În primul rând, luați o bucată de lut alb polimeric. Frământă-l cu mâinile și pune-l pe o placă de plastic. Cu o sticlă cu margini netede și fără inscripții în relief, începem să rulăm subțire lut polimeric.

o bucată de argilă polimerică albă


Apoi luăm un piston scufundat în apă și strecurăm două flori pe argilă polimerică. Îndepărtăm lutul polimeric rămas cu un cuțit ascuțit și lăsăm doar flori pe tablă.

se scufundă în apă


Tăiați o bucată mică de argilă polimerică galbenă și scoateți din ea două bile. Apăsați aceste bile cu degetele și puneți în mijlocul fiecărei flori. Și este bine să apăsați cu degetele, astfel încât cercul să se lipească bine.

o bucată de argilă polimerică galbenă


Acum, rândul merge la argila polimerică roșie. Frământați-vă în mâini și trageți din el un cârnat subțire. Acum tăiem cu o lamă multe dungi identice - acestea vor fi staminele viitoarei flori.

scoate din el un cârnat subțire


Pe fiecare petală cu o scobitoare sau cu degetele, întindeți ușor staminele. Fiecare petală trebuie să aibă două stamine. Dacă faceți stamele puțin mai mici, atunci puteți pune trei stamine. Atunci floarea va părea mai voluminoasă.

Pentru fiecare petală


Mai departe de plasticul verde facem un cârnat gros. Și tăiați din el patru cercuri identice. Din aceste cercuri formăm frunze. Și cu degetele le aplicăm pe flori, așa cum se arată în fotografie.

faceți un cârnat gros

formăm frunze


Cu o scobitoare, faceți găuri în flori și trimiteți-le la cuptor pentru a coace. Aproximativ 15 minute.

După ce a trecut timpul, scoatem florile din cuptor și așteptăm până se răcesc. Apoi îndepărtăm toate neregulile cu șmirghel și o vopsim cu lac lucios pentru argilă polimerică.

Floarea este aproape gata. Rămâne doar să purtați toate accesoriile necesare. Cu un clește am pus două inele pentru fiecare floare și un cârlig pentru cercei.

am pus două inele mici pe o floare


Acum cerceii sunt gata și îi puteți purta deja.

Flori de catkins
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat