DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Colier tricotat„ Rozariu ”
Învățând cum să croșetați, puteți crea nu numai bluze din dantelă, pălării și sundress, dar și bijuterii unice. De exemplu, puteți crea un colier fermecător de rozariu.

creați colier tricotat


Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de:
- foarfece.
- o bilă din "alb" cu fir alb.
- cârlig pentru tricotat manual.
- ac pentru cusut manual.
- coase fire armate.
- mărgele cu mai multe fațete, de culoare roz aprins 60 bucăți.
- pistol cu ​​clei.

Secvență de creare a colierului.
Colierul este alcătuit în totalitate din elemente tricotate, așa că, înainte de a începe să lucrați, trebuie să împărțiți firele în două părți egale și să-l înfășurați într-o singură gamă, dar cu un fir dublu. Acest lucru este necesar pentru a oferi tuturor detaliilor densitatea și claritatea liniilor. Decorul este format din două tipuri de flori: dimensiuni mici și mijlocii. Se potrivesc la fel, florile de mijloc diferă doar în prezența unui rând suplimentar, care formează petale duble. Cu ajutorul unui cârlig, ar trebui să creați o buclă inițială și să tricotați cinci bucle de aer. În continuare, trebuie să le combinați într-un inel. Acesta va fi primul rând al florii.
Al doilea rând: două bucle de ridicare, bine tricotate 15 linguri. un singur croșetat.
Al treilea rând: 2 bucle de aer pentru ridicare, * un st. b / n, 5 aer. cusături *, apoi repetați de la * la * încă șase ori.
Rezultatul este o floare mică cu șapte petale.

floare mică cu șapte petale


Aceste culori pentru colier au nevoie de două piese. La sfârșitul tricotării lor, trebuie să fixați toate marginile firelor, astfel încât partea să nu înflorească.

colierele au nevoie de două piese


După aceea, florile principale pentru colierul Rozariului trebuie să fie legate. Se potrivesc în mod similar cu florile mici.

Primele trei rânduri sunt pe deplin în concordanță cu descrierea descrisă anterior de tricotat și se adaugă un alt rând de petale.

Al 4-lea rând: două bucle de ridicare, * șapte bucle de aer, un st. b / n *, atunci trebuie să repetați de la * la * încă șase ori. Rezultatul este o floare cu petale duble.

obține o floare cu petale duble


Cinci astfel de piese vor fi necesare, în fiecare dintre ele este necesar să fixați firul la capătul tricotajului pentru a le proteja de înflorire.

sunt necesare cinci piese


Acum rămâne să legăm cravate pentru colier. Croșetul ar trebui să facă bucla inițială și să tricoteze un lanț de bucle de aer până când ajunge la 36 cm lungime. Următoarea tura tricotare și pornește al doilea rând. Pentru a face acest lucru, trebuie să realizați o buclă de ridicare și un arc de cinci bucle printr-o buclă a rândului precedent. Astfel de arcade vor necesita 9 bucăți, după care tricotarea este completată și puteți tăia firul.

cravate colier cravate


Asemenea legături ar necesita două piese.

cravate colier cravate


Acum toate detaliile pentru colier sunt gata și îl puteți asambla. Pentru a face acest lucru, trei flori de dimensiuni medii trebuie cusute cu grijă împreună, așezându-le sub forma unui triunghi.

poate să adune


După aceasta, este necesar să coaseți încă o floare de dimensiuni medii pe diferite laturi ale triunghiului, creând forma unui colier.

poate să adune


Acum, o floare mică ar trebui atașată de-a lungul marginilor drepte și stângi.

colier


Apoi rămâne să coase legături cu aceste margini, ale căror arcade ar trebui să înceapă de la flori.

colier


Rămâne doar să coase mărgele mari. Acestea vor fi amplasate în fiecare arc de legături, în centrul florilor și în jurul lui.

creați colier tricotat


Colierul „Rozariul” este complet asamblat!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat