DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Caii obraznici făcuți de tine însuți pot fi un suvenir excelent în amintirea unui prieten din anul Calului și o decorare originală a interiorului. Un astfel de cal poate fi atârnat pe o pungă sau poate găsi o altă aplicație interesantă pentru acesta. Facem un cal din pâslă, deoarece materiale suplimentare aveți nevoie de fire de lână strălucitoare, mărgele și accesorii pentru ochi (margele, nasturi sau ochi de jucărie speciale). Alte materiale și dispozitive: carton, creion, șnur decorativ, foarfece, bumbac (sau alte umpluturi), fir, ac, pistol cu ​​lipici și un loc de muncă bine luminat.
Pentru a începe, desenați baza calului pe carton. Apoi îl decupăm și folosim un creion pentru a transfera modelul în pâslă. Pâsla poate fi de orice culoare, principalul lucru este că părțile principale sunt de culori diferite și nu se îmbină - atunci produsul va părea mai luminos.

tăiată din pâslă


Îndoiți pâsla vertical pe jumătate, tăiați baza - se dovedește două jumătăți identice, care apoi trebuie cusute.

Cal de pâslă


Înainte de a coase jumătățile viitorului cal, facem coada și pielea: tăiem firele de lână de lungime scurtă, le așezăm într-un mănunchi și le legăm de la un capăt, îndepărtându-ne ușor de margine. Pentru mane, ne retragem de pe margine puțin mai mult - va fi un bang. Puteți împleti crinul în pigtailuri. Ar trebui să selectați în prealabil culoarea firelor de lână pentru brânză și coadă, astfel încât acestea să fie combinate cu culoarea calului în sine.

coada calului


Coasem cele două jumătăți ale cailor noștri peste margine, fără să uităm să coase coada de-a lungul drumului, să brodăm gura și nările, să lipim ochii.
Coada și mânerul sunt doar jumătate din luptă, astfel încât calul devine voluminos, îl umplem cu bumbac sau alte umpluturi - iarnă sintetică, de exemplu.

Cal de pâslă


Șaua este tăiată din pâslă de o altă culoare, bucățile de piele sau alt material sunt de asemenea potrivite.

Cal de pâslă


Șaua este de asemenea acoperită peste margine, lipită de corp și decorată
strasuri, margele sau margele.

șa pentru cal


Decorăm coada și mânerul cu arcuri de panglică sau alte elemente decorative pentru a face să pară vesel și frumos. Este convenabil să efectuați toate operațiile cu lipirea elementelor mici cu ajutorul unui pistol de lipici - în acest fel puteți asigura furnizarea cantității potrivite de lipici și cea mai durabilă conexiune a materialelor, fără urme de lipici în jurul joncțiunii.

Cal de pâslă


Coaseți o buclă sau un inel metalic - în funcție de scopul produsului.

Cal de pâslă


Picioarele calului sunt confecționate din dantelă, la capătul căruia sunt lipite copite de mărgele. Coaseți șireturile picioarelor către corp, interceptând fiecare dantelă cu fire în mijloc. Calul este gata!

Cal de pâslă

Cal de pâslă


Puteți face mai mulți astfel de cai, o turmă întreagă și fiecare va fi diferit, deoarece frumusețea de a crea lucruri interesante cu propriile mâini este frumusețea noului produs, nu este ca și precedentul și nu există granițe pentru imaginație, nu există nici o limită la perfecțiune!
Comentarii (1)
  1. catboat
    #1 catboat vizitatori 18 iulie 2014 01:50
    0
    Exact la fel! Http: //washerhouse.com/3/ro/1316-brelok-iz-viskoznoy-salfetki.html

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat