DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Cutie de bijuterii
Dacă sunteți proprietarul unui număr mic de bijuterii și nu există unde să le pliați, atunci puteți face un loc pentru depozitarea lor. O cutie foarte simplă poate fi făcută din materiale improvizate. Ridicați carton (2 mm sau mai mult), țesătură pentru interior și exterior, lipici PVA, lipici Moment, perii de lipici, foarfece, o stivă pentru netezirea suprafețelor și hârtie grea albă. Ridica decorare pentru capacul cutiei, dacă este cazul. Inițial, este necesar să tăiați semifabricatele pentru cutie. Cutia are următorii parametri: 3x15x8 cm.

Caseta are astfel de parametri


Dupa ce gheturile sunt gata, asamblamem capacul si baza. Vă rugăm să rețineți că, în ambele cazuri, începem să asamblăm prin lipirea a două laturi lungi, apoi, aplicând lipici pe trei părți simultan, lipim părțile scurte. Fixați bine, ținând câteva secunde. Puteți folosi ajutorul unei rigle dreptunghiulare pentru a fixa drepturile colțurilor pereților caschetei.

începem să colectăm prin lipire


Când toate piesele sunt asamblate, tăiați și călcați țesătura pentru exteriorul cutiei. Cu această țesătură lipim și pereții interiori ai pieselor. Adică este necesar să tăiați țesătura pentru pereții de pe ambele părți împreună cu cotele. Pentru mărimea caschetei noastre, materialul va avea o dimensiune de 30x22 cm pentru bază și 21,6x15 cm pentru capac.
Lipim două părți pe țesătura de bază, astfel încât să nu existe bule și suprafața să fie netedă. Pentru copertă și bază, tăiem țesătura în același mod: tăiem pătratele pe patru părți, îndepărtându-se de cotul cu 1 cm. Tăiem vârfurile foarfecelor din colțul tăieturii până în colțul bazei în diagonală.

lipici pereții interiori cu o cârpă


Modelul de lipire a celor două părți este același. În primul rând, lipiciți părțile lungi, lipind cote pe părțile laterale de baza de carton. Apoi, îndoind cotele laterale uniform pe părțile scurte, lipiciți cele două părți rămase. O sigilăm în interior până la partea inferioară, ajutând stiva să alinieze colțurile și suprafața pereților.

Model de lipire


Am tăiat o bucată de carton cu o dimensiune de 2,9 x 8 cm. Aceasta va fi o despărțire în cutie. Astfel vom crea mai multe departamente. Mărimea departamentului depinde de dumneavoastră. Lipiți pe ambele părți cu o cârpă la o bază largă, lăsând o cantitate de 1 cm. Este necesar să tăiați foarte ușor și ușor materialul nedorit de-a lungul marginilor care vor fi în contact cu peretele.

partiție în casetă


Purtăm cele două muchii tăiate cu clei Moment, iar locul unde va fi lipit marginea largă, ne lipim de lipici PVA. Lipim despărțirea pentru a nu colora pereții.

marginea largă lipită


Tăiem hârtie albă (la fel de groasă ca hârtia whatman) în funcție de dimensiunea părților interne ale casetei și pregătim o țesătură de aceeași dimensiune, dar cu cote de 1 cm.
Lipiți hârtia pe material, astfel încât suprafața să fie uniformă (pentru aceasta avem nevoie de o stivă). Tăiem colțurile după model și sigilăm toate cotele.

Tăiați hârtie albă


Înainte de a lipi interiorul capacului, atașăm panglica și dantela ca decor, astfel încât capetele să nu fie vizibile. Sigilăm interiorul capacului cu piesa de lucru existentă.

interiorul capacului


Cutia de bijuterii este gata. Acum puteți păstra bijuteriile în siguranță și sunet!

Cutie de bijuterii

Cutie de bijuterii
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat