DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Varietatea de margele este pur și simplu uimitoare. Din margele poți țese nu numai flori, ci și animale. Cu ajutorul acestei clase de maestru, puteți țese foarte ușor un crocodil. Pentru ao crea, avem nevoie de margele obișnuite. Luați câteva culori. De exemplu, pregătiți margele de culoare verde închis pentru spatele unui crocodil și pregătiți mărgele de tei sau galbene pentru burtă. De asemenea, veți avea nevoie de 2 margele albe și 2 negre - pentru ochii unui crocodil. Pregătiți un fir de cupru lung de 180 cm pentru întregul corp de crocodil și sârmă de 30 cm pentru maxilarul inferior.

margele


Schema generală de țesut a crocodililor este următoarea:

model de țesut crocodil de mărgele


Să lăsăm deoparte sârma pentru maxilarul inferior, să luăm un fir lung și să începem să țesem corpul crocodilului din coadă. Vă rugăm să rețineți că schema este generală: câte rânduri verzi, deci la fel și verde. Maxilarul inferior este afișat schematic pe diagrama verde deschis - nu este inclus în țesutul rândurilor verzi. Mai întâi, colectați 3 margele verzi, apoi 3 margele verzi și filați capetele sârmei prin ele. Strângeți strâns, astfel încât capetele libere ale sârmei să fie la fel.

margele de sfoară


Este necesar ca corpul să fie voluminos, de aceea este necesar să se țese astfel încât rândul verde să fie deasupra celui verde deschis. În continuare, mai întâi stringem un rând verde și aruncăm capătul liber, apoi verde deschis. Observând simetria, obținem mișcări simple de țesut a unui crocodil, care trebuie urmate în continuare. Teseți 3 rânduri de 3 mărgele.

margele de sfoară


Conform schemei, tricotăm la un rând de 9 margele. În continuare, șiruri 10 verzi și filați capătul liber. Până când vom țese rândul verde inferior de 10 mărgele - labe de țesut! Străgem 7 margele pe capetele libere, trecem cele 3 extreme și aruncăm firul prin cele 4 altele (la ambele capete = două labe). Înainte de strângere, este necesar să coborâți toate mărgelele pe corp, astfel încât să nu existe un fir liber între picior și corp. După țeserea labei, cosim rândul verde inferior de zece mărgele.

țese din coadă


Folosind un creion subțire sau un stilou din perie, trebuie să adăugați volum la corp, așezându-l în interior până la 4 rânduri. Repetați acest lucru în timp ce țeseți.

țesut mărgele de crocodil


Teseți alte 5 rânduri de 10 mărgele. Pe ultimul rând 7, repetăm ​​același lucru ca și pe primul rând, atunci când țesem labe (urmăm succesiunea „10 verde-labe-10 verzi”). Ținând un rând de opt margele, introduceți firul pregătit pentru maxilarul inferior al crocodilului în varul inferior.

țesut mărgele de crocodil


În primul rând, țesem partea superioară a maxilarului conform schemei și țesem în mod similar partea inferioară.

țesut mărgele de crocodil


Legăm firul, direcționându-l pe ambele părți.

țesut mărgele de crocodil


Crocodilul este gata. Poate fi pus pe labe.

Perlă de crocodil


Puteți să-l puneți și pe stomac, ca decor. Puteți face un breloc de la un crocodil.

Perlă de crocodil


Inspirație creativă!
Comentarii (1)
  1. lenavt
    #1 lenavt vizitatori 28 august 2017 19:07
    0
    Așadar, copilăria amintește imediat! Când vârsta școlară se țese fără încetare. O grămadă de pangolini erau acasă. Am dat peste un crocodil și am vrut să o fac din nou)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat