DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Aproape fiecare fată crede că nu există multe bijuterii. Și nici o fată nu poate rezista cerceilor originali și unici. Pentru vară, puteți realiza cercei de dovleac frumoși și strălucitori, care pot decora ținuta de vară.
De ce avem nevoie pentru a realiza astfel de cercei?

  • Lut polimeric "Bebik" portocaliu și verde.
  • Lanț de argint.
  • O pereche de agrafe pentru cercei.
  • Garoafe pentru bijuterii.
  • Inele din metal.
  • Clesti cu nasul ingust pentru bijuterii.
  • Lac de polimer.
  • O lamă lungă ascuțită pentru plastic.
  • Placă pentru argilă polimerică.
  • O scobitoare.


lut polimeric


Mai întâi pregătim locul de muncă și punem toate instrumentele necesare lângă el. Ștergem placa și știftul. Apoi, tăiați puțin mai puțin de jumătate de băț de lut cu polimer portocaliu și frământați-l bine cu mâinile. Când plasticul a devenit suficient de moale, puneți-l pe tablă și rotiți un cârnat mic. Luăm lama și tăiem cârnația rezultată în jumătate.

rostogoliți un cârnat mic


Acum rulăm o bilă din fiecare piesă. Dacă vedeți că o bilă s-a dovedit puțin mai mare, atunci tăiați o bucată mică dintr-o minge mare și adăugați-o pe una mai mică. Deci, aliniați cele două bile.

faceți două bile


Mai departe, cu ajutorul unei scobitori, facem benzi pe minge, astfel încât mingea să se asemene mai îndeaproape cu un viitor dovleac. De asemenea, facem cu o altă minge.

tăieturi de dovleac

două dovleci


Luăm două știfturi pentru bijuterii și străpungem dovlecii în mijloc. Acum puteți pune dovleceii pe masă mai departe și începeți să faceți frunze.

străpunge


Pentru fabricarea frunzelor luăm argilă polimerică verde, înmuiată anterior. Turnăm o bilă mică și o așezăm pe o placă pentru lut polimeric. Apoi îl tăiem în jumătate cu o lamă. Din fiecare jumătate cu mâinile formăm forma frunzei, apoi pe spatele lamei sau cuțitului facem benzi pe frunză.

tăiat

faceți pliante


Acum, cu o scobitoare, străpungem frunza în partea superioară. Punem toate elementele dovleacului pe folie și pornim cuptorul. Coaceți dovleceii aproximativ 10-15 minute. Dar este mai bine să le scoți din cuptor și să te asiguri că sunt coapte. Le puteți atinge ușor, dacă sunt coapte, nu se vor crăpa. Vopsim dovleacurile coapte și frunzele cu lac pentru lut polimeric și așteptăm până se usucă. Acum luăm un lanț și folosind un clește separă două părți din cinci verigi. Pe un dovleac, răsuciți cuișoarele în inele și atașați fiecare dovleac la lanț.

se introduc elemente de fixare


Punem pe frunze un mic inel și le fixăm pe lanț.

Acum rămâne să luăm fermele pentru cercei și să le atașați de fiecare lanț.

detalii cercei


Aici cerceii în formă de dovleci sunt gata.

Cercei de dovleac
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat