DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Colier de mărgele de volum
Bijuteriile cu margele au fost mereu apreciate de sexul corect pentru frumusețea și eleganța sa, ele adaugă imaginii unicității, pentru că fiecare bijuterie este unică, este una de fel. Îți sugerez să creezi un colier frumos care să arate bogat și, în același timp, este foarte ușor de făcut!

Vom avea nevoie de:
- margele de orice culoare;
- linie subțire de pescuit;
- foarfece;
- un ac pentru margele;
- dispozitiv de fixare;
- Callota-cochilii cu o buclă pentru sertizarea capetelor liniei de pescuit;
- o brichetă sau chibrituri (pentru a aprinde focul la capetele liniei de pescuit înainte de a se aglomera cu un callot).

margele

materiale și unelte


În primul rând, colectăm un șir lung de margele, cu cât este mai lung, cu atât mai gros va fi colierul. Este indicat să apelați de la 4 metri și jumătate la 6 și jumătate.

fir de mărgele


În continuare, conectăm ambele capete ale firului de mărgele, fixăm, tăiem și ardem capetele.

fir de mărgele


Pliem șirul de mărgele, astfel încât să rezulte 10 fire (dacă se adună mai mult de 5 metri de margele, este necesar să pliați în 12 sau 14 fire, dacă trebuie să faceți colierul mai magnific, dacă aveți nevoie de mai mult timp, lăsați 10 fire).

pliați firul mărgele


Legăm capătul colierului cu o linie de pescuit la cot, pentru a putea atașa agrafa.

pliați firul mărgele


Îmbrăcăm callotii, din nou facem un nod pentru a repara callot-ul (puteți, de asemenea, două sau trei noduli pentru o mai mare rezistență), apoi aprindem focul spre vârfuri și le ascundem în interiorul callotului. Prindem jumătățile astfel încât capetele liniei de pescuit să fie în interiorul mingii. Inelul de pe fiecare callot nu este încă fixat.

Închizător de rochie

Închizător de rochie


Îmbrăcăm elementul de fixare, prindem inelele pe callot. Cel mai bine este să luați o agrafă care să se răsucească, deoarece colierul nostru va fi, de asemenea, ușor răsucit.

Răsuciți colierul în sensul acelor de ceasornic


Răsucim colierul în sensul acelor de ceasornic, făcând acest lucru într-o stare decupată pentru a nu rupe dispozitivul de fixare. Această manipulare va ajuta la conferirea colierului eleganță și se va părea că este realizată printr-o tehnică complexă.

Răsuciți colierul în sensul acelor de ceasornic


Un astfel de colier poate fi purtat în două moduri - într-o formă netăcută, liberă sau răsucindu-l.

colier din margele

Colier de mărgele de volum

Colier de mărgele de volum

Colier de mărgele de volum


Meșteșuguri frumoase!
Comentarii (1)
  1. lenavt
    #1 lenavt vizitatori 28 august 2017 19:18
    0
    Arată grozav. Mărgele foarte frumoase culese. Nu-mi place foarte mult munca monocromă, dar această culoare verzuie pare foarte bogată. De unde au primit asta?

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat