DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Papuci„ Muck Mica ”
Fiecare dintre noi vin foarte des oaspeți. Numărul și vârsta oaspeților pot fi foarte diverse. Și, desigur, vreau să fac imediat ceva frumos pentru invitați, surprinzându-i cumva. Primul lucru pe care îl oferim oaspeților sunt papucii. Să ne mulțumim oaspeții nu cu papuci obișnuiți din magazin, dar îi vom face singuri pentru fiecare invitat!

Papucii puțină făină


Papucii pot fi cusute pe mașină, procesând detaliile cu o suprapunere.

Papucii puțină făină


Ofer instrucțiuni pas cu pas pentru cei care știu să lucreze cu un cârlig.

Vom avea nevoie
Bucăți de piele groasă veche (puteți folosi piele de la cizme vechi), bucăți de material cald gros (cum ar fi țesutul pardesiu, lână sau ceva de genul acesta), fire sintetice, foarfece, un cârlig, precum și un obiect pe care puteți face găuri (puteți folosi poanson, dar cu ea obțineți găuri mari. În aceste scopuri, l-am rugat pe soțul meu pe mașină să facă un perforare special din clește - foarte convenabil!)

poanson special


Procesul de fabricație
1. Începem cu modele de desen.

model


Noi facem modelul noi înșine, de-a lungul timpului nu veți avea mari dificultăți pentru a face papuci de orice dimensiune. Încercați să începeți cu papuci mici, pentru copii. Rezolvați talpa de papuci obișnuiți, extinzând „nasul”, așa cum se arată în fotografie.
2. Conform modelului, am tăiat detaliile.

Tăiați detaliile conform modelului.


În primul rând, talpa papuci: acestea sunt 2 părți la interior (lână) și 2 părți la exterior de papuci (bucățile de piele densă sunt potrivite bine. Puteți lua dermantină în acest scop).
Pentru comoditate în lucru, schițați împreună partea 1 și partea 2 (partea interioară și exterioară a papuciilor).

pune împreună o parte


3. Facem partea superioară a papucii. Vom avea nevoie de același material (lână și piele (poate puțin mai moale decât pentru talpa produsului). La ieșire - 8 părți pentru două papuci. De asemenea, le măturăm în două părți (partea exterioară și cea interioară).

măturați-le în două părți


4.Cu un perforator, facem găuri în piesele pregătite. Distanța dintre găuri și de la marginea părții nu este mai mare de 1 cm.

faceți găuri în părțile pregătite


5. Fără grabă, croșetăm talpa, apoi părțile superioare.

croșetează talpa


6. Între noi agățăm 2 părți superioare.

conectați cârlig


7.Conectați părțile superioare și inferioare. Mai întâi, fixăm împreună cu ace, astfel încât părțile să se întindă exact una pe cealaltă, apoi croșetăm.

conectați cârlig


8. Un papuci și apoi altul!

Un papuci și apoi altul


9. Unul dintre elementele decorative importante ale produsului nostru este pompele. Pentru a face pompom, trebuie să tăiați 2 cercuri identice. În fiecare cerc desenați un alt cerc, cu un diametru mai mic. Tăiați cercurile interioare. Conectați părțile rezultate împreună, înfășurați cu firul.

înfășurați firul


Tăiați firele în diametru între cele două modele. Strângeți firele tăiate cu o frânghie puternică. Fluff pompon rezultat.
10. Coaseți pompoane la „nasul” papuci. Produsul este gata!

Papucii puțină făină


R.S. Pentru proiectarea produselor finite, puteți utiliza broderii sau aplicații. Pentru fiecare pereche de papuci, creați-vă propria temă pentru decorare (cercuri, modele, inele etc.). Fiecare dintre voi poate decora modelul finisat, arătând imaginație creativă! Cu o astfel de surpriză „papuci”, nu numai că îți vei surprinde oaspeții, ci vei lăsa clar că îi așteaptă. Mult noroc!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat