DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
A venit cea mai strălucitoare și mai colorată vară - vara. Această perioadă a anului este întotdeauna însoțită de fructe de pădure și înflorire abundentă a tot ceea ce înflorește și miros. Culorile luminoase de flori rămân în amintire mult timp și se încălzesc cu căldură. Dar, foarte curând va veni primăvara, iar după ea iarna. În această perioadă a anului este dificil să vezi plante cu flori în natură. Pentru a rezolva această problemă, puteți folosi lucrări de ac, și anume panglici de broderie. Timpul înfloririi lalelelor mi-a dat ideea de a crea o astfel de pânză.

Lalele într-un coș


Pentru a face acest lucru, aveam nevoie de următoarele materiale:
panglici din satin de diferite dimensiuni;
colacul;
foarfece;
material (am folosit tul, dar am regretat în acest proces);
foarfece;
ac cu un ochi larg.

panglici din satin de diferite dimensiuni


Primul pas este să trageți țesătura de pe cerc. Este important să găsiți marginea tensiunii la care țesătura nu se va înfunda, dar va fi posibilă și împingerea ei un pic, pentru a nu sfâșia. Pentru rezultatul cel mai de succes, este mai bine să conturați conturul unui fragment de broderie viitor. Am decis să pornesc de la coș.

fragment de broderie


Cea mai bună opțiune pentru realizarea unui desen este un stilou cu pâslă care se spală cu apă. Brodează linii verticale albastre.

A decis să pornească de la coș


Acum, prin metoda de țesut panglici alternativ între ele (coșuri de țesut), introducem o panglică de o culoare diferită.

brodează linii verticale


Am prelucrat marginile coșului cu o cusătură de tulpină, este foarte clar vizibil în fotografie, așa că nu o voi descrie în detaliu.

prelucrate cu o cusătură de cusătură


Ajungând la broderia mugurilor. Pentru a face acest lucru, în locul potrivit afișăm o panglică largă.

Începe să brodeze muguri


Ne retragem puțin în sus și intrăm în țesătură, segmentul din stânga va fi o petală.

Începe să brodeze muguri


Apoi, scoateți firul puțin mai jos și ascundeți-l mai sus. După ce am făcut această procedură din două părți, ajungem aici la un astfel de mugur îngrijit al viitoarei lalele.

Începe să brodeze muguri


Am decis să îmi fac lalele în culori diferite. Am făcut ca una dintre lalele violet să înflorească mai mult. Pentru a face acest lucru, după brodarea mugurii principali, afișăm din nou banda în partea de jos, măsurăm distanța necesară petalei și, după ce am străpuns acul cu partea de sus, aducem banda în jos.

imprimați din nou banda

mugure de lalea

mugure de lalea


Ultima etapă a broderiei va fi peisagistica. Acolo unde vedeți că este potrivit, trebuie să faceți aceleași cusături ca și ultimele petale de lalea, doar cu o panglică verde.

Lalele într-un coș


La final, am primit un coș atât de luminos de flori de primăvară. Nici măcar nu mă îndoiesc că în serile reci de iarnă, ea mă va înveseli și îmi va oferi căldură.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat