DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Flori drăguțe - petale
Fiecare femeie de ac din casă trebuie să aibă pur și simplu munca ei. Și nu contează deloc ce este: un panou brodat sau un topiator de flori - principalul lucru este că inspiră capodopere noi și dă emoții pozitive. Una dintre primele mele lucrări a fost o astfel de descoperire - flori brodate cu panglici. Pentru muncă, am folosit următorul set de materiale:
panglici de trei culori 2,5 cm, o bandă 0,5 cm;
colacul;
foarfece;
fir de cusut obișnuit, armonizând culoarea cu panglici;
ac cu un ochi larg.

următorul set de materiale


Primul lucru pe care l-am tăiat de pe fiecare bandă largă este mai multe segmente de 25 de centimetri. Marginile sunt atent fuzionate cu o brichetă. Acest lucru se face astfel încât în ​​timpul broderiei și spălării ulterioare, marginile, sau mai degrabă firele cele mai exterioare, să nu fie uzate și floarea să nu se topească în mâini. Apoi, fiecare cusătură este cusută cu un fir simplu cu o cusătură obișnuită de basting. Pentru claritate, lângă schema de cusături deja cusută.

înregistrați mai multe segmente


La un capăt facem un nod puternic, iar la celălalt capăt, tragem cu atenție capătul rămas al firului și tragem panglica într-o floare.

trageți panglica într-o floare


Acum, fixați în siguranță lucrările făcute cu un fir și fixați (coase) floarea pe țesătură în locul selectat.

loc selectat


Numărul de culori dintr-o culoare sau alta este în funcție de tine și de gustul tău.

Numărul de culori


Am decis că pe pânza mea va exista o astfel de compoziție de flori de panglică.

Numărul de culori


Lucrarea este aproape gata. Acum puteți începe să completați la mijloc. Inițial, am vrut să le umplu cu stamine artificiale, care pot fi găsite cu ușurință pe rafturile magazinelor de acțiuni. Însă, în proces, m-am răzgândit, dându-mi preferința „nodului francez.” El face acest lucru. O panglică subțire este filetată prin ac.

nod francez


Apoi, unul dintre capete se îndoaie cu o jumătate de centimetru înapoi de două ori.

bandă subțire


Cu vârful acului, străpungeți cutul exact în centime și întindem întreaga bandă prin puncție până se obține un astfel de nod.

bandă subțire


trage întreaga bandă prin puncție


Al doilea capăt prefer să las liber (ca în cazul bastingului), doar topesc ușor firul. Acest lucru se realizează cel mai bine în partea de jos a flăcării, astfel încât marginea să rămână din plastic, nu din plastic.
Deci, nodul. Pe Internet puteți găsi multe noduri diferite, dar acesta mi-a plăcut. Chestia este că este foarte simplu de executat și aproape întotdeauna se dovedește a fi excelent chiar și la prima încercare. Scoatem panglica din centrul florii cusute.

Petale de flori drăguțe


Apoi atașăm acul la banda mai aproape de bază și îl învelim de mai multe ori.

Petale de flori drăguțe


Acum perforam țesătura cu acul în jos, lângă locul unde s-a dus la vârf. Apăsând cu grijă, apăsând ușor cu degetul, aducem întreaga bandă în partea greșită. Un astfel de nod mic ar trebui să rămână pe partea din față.

Petale de flori drăguțe


Facem noduli similari în toate florile.

Petale dragute de flori


Putem lua în considerare munca depusă. Rămâne doar să găsiți un cadru rotund adecvat.

Petale de flori drăguțe
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat