DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Dragon dragon
Pentru a face un dragon, veți avea nevoie de următoarele materiale și instrumente: montare spumă, sârmă, butoane perlate pentru ochi, amprentă, șervețele de hârtie albă sau hârtie igienică cu un singur strat alb, lipici PVA, vopsea albă pe bază de apă, culoare galbenă și albastră, fier de lipit, cuțit, șmirghel mare , perii cu lățimi diferite (nu mai mult de 5 cm), un recipient pentru lipici.
1. Mai întâi trebuie să realizați un cadru de sârmă. Firul pentru fiecare parte a corpului este îndoit separat, apoi, conectat între ele prin răsucire, și apoi fixat în unele locuri cu un fier de lipit. După ce rama este gata, trebuie să aplicați primul strat de spumă de montare și așteptați să se usuce.

faceți cadru de sârmă


2. Apoi, aplicați pe figură încă 2-3 straturi de spumă, cu grosimi diferite, cu accent pe viitorul aspect al dragonului: mai mult în piept, picioarele posterioare, baza cozii. Când toate straturile de spumă s-au uscat bine, tăiați excesul cu un cuțit, dând figurii o formă simplificată. Dacă ceva de prisos este tăiat, este posibil să se spumă din nou. Apoi prelucrați pielea.

pânză de proces


3. Procesați piesa de prelucrat cu lipici PVA. Se diluează cleiul cu apă într-un recipient în raport de 1: 2. Bucăți de amprentă, impregnate într-o soluție, lipesc dragonul, obținând o suprafață de nivelare. Aplicați astfel mai multe straturi.
4. Modelarea capului este începută cel mai bine cu ochii. Lipiți (sau lipici) butoanele de pe părțile laterale. Din amprenta impregnată, flagelul este răsucit și atașat la lipici nediluat sub formă de pleoape superioare și inferioare. Punctele de trecere sunt de asemenea netezite cu bucăți de hârtie. În același mod, se modelează nările și maxilarele superioare și inferioare. Pentru coarne, bucățile de sârmă sunt înfășurate cu flageluri înmuiate sub formă de con, fixate cu lipici și lipite în cap. Apoi sunt întărite și aliniate cu bucăți de hârtie.

Modelarea capului


5. Pentru aripi (atât mici cât și mari), va trebui să realizați un cadru. Îndoiți bucățile de sârmă cu un ventilator și fixați-l cu un fier de lipit. Capetele libere ale sârmei sunt, de asemenea, legate între ele prin piese curbate într-un arc. Solder. Se lipesc 2 pini pe aripi mari, pe care ulterior vor fi atașați de corp. Pe cel mic este suficient. Înfășurați cadrul cu hârtie igienică și saturați-l bine cu lipici PVA cu o perie. După uscare, lipiciți ușor aripile pe toate părțile cu imprimeu de ziare. Va dura mai multe straturi, fiecare dintre ele trebuie să se usuce. Lipiți aripile finite în corp. Fixați rosturile și aliniați-le cu hârtie.

faceți un cadru pentru aripi

trebuie să se usuce


6. Vârfurile trebuie introduse de-a lungul cozii. Sunt făcute în același mod ca și coarnele, apoi sunt lipite în figură, fixate și aliniate.

Colorizează dragonul


7. Pictează dragonul uscat cu vopsea albă în 2 straturi. Când vopseaua se usucă bine, diluați culorile în recipiente separate, obținând saturația dorită a culorilor. Colorizează dragonul, lăsând albii albi ai ochilor.

Dragon dragon

Dragon dragon

Dragon dragon


Dragonul cu spumă este gata!

Dragon dragon
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat