DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Felicitare manuală
Recent, cărțile poștale realizate manual sunt foarte populare. Dacă sunteți angajat în lucrări de ac, atunci crearea unei cărți de naștere nu este dificilă. Dacă nu sunteți implicat, atunci puteți achiziționa multe seturi pentru scrapbooking în magazine specializate, care sunt disponibile tuturor.
În acest atelier veți învăța cum să combinați scrapbooking și Quillingcrearea unei cărți poștale volumetrice. Quilling implică răsucirea dungi subțiri și multicolore de hârtie care se transformă în diverse modele, flori etc.
Pentru a crea o astfel de carte poștală originală aveți nevoie de lipici, foarfece, benzi de hârtie pentru quilling, un gol pentru o carte poștală și decorare (la discreția ta).

au nevoie de foarfece pentru lipici


De asemenea, aveți nevoie de un instrument pentru răsucirea benzilor, care poate fi găsit în orice magazin pentru creativitate. După cum puteți vedea, are un vârf de furcă.

face lalele și fluture


Vom face lalele și un fluture folosind tehnica quilling. Clasa de master folosește 5 frunze, 9 tulpini și 9 capete de lalele în trei nuanțe. Luați în considerare modul de a crea fiecare detaliu în etape.
1) Introduceți o bandă de hârtie la mijloc. Ei bine, fixarea benzii la început, o împingem până la sfârșit. Când vă răsuciți, nu strângeți prea mult - frunzele ar trebui să fie voluminoase.

poftă de mâncare

poftă de mâncare


2) Scoatem scula, derulând-o puțin în direcția opusă. Lăsăm semifabricatul pe masă și îl lăsăm să înflorească cât mai mult.

înflori


3) Făcându-l astfel încât capătul să fie în partea de jos a pliului, creați forma unei frunze. Fixăm capătul cu lipici. Creăm 5 bucăți de astfel de frunze.

lipirea


4) Este necesar să se pregătească tulpinile. Modă bandă de hârtie în segmente de lungimi diferite. Tăiem fiecare segment astfel încât o margine să fie ascuțită. Pe marginea ascuțită va fi atașat de capul lalelei.

incizie


5) Vom face semne de flori. Există rigle speciale pentru quilling, unde găurile vă permit să creați role de dimensiunea dorită, dar puteți utiliza rigla obișnuită sau cu ochiul, dacă nu.
Facem role de aceeași dimensiune (9 buc.). Le dăm forma unei flori. Mai întâi strângem baza, iar apoi partea superioară, imitând laleaua deschisă.

Să facem flori de flori


6) Înainte de a asambla întreaga compoziție, lipiți tulpinile pe frunze. Este important ca capetele ascuțite să fie în partea de sus și să fie contondate la baza frunzelor. Imaginează-ți unde va fi compoziția ta pe card, cum ar fi cel mai bine să aranjezi frunzele și lalelele.
Când frunzele sunt lipite, lipim tulpinile pe semne pentru poștă. Purtăm partea care va fi lipită cu lipici. Dacă lipiciul este vizibil - este în regulă, se va usca și nu va fi observat.

haina cu lipici


7) Acum lipiți florile de lalea albă spre marginile tulpinii. Dacă este necesar, îndoiți marginile pentru a da o formă frumoasă și lipiți-le la floare.

felicitare cu lalele


8) Hai să facem un fluture pentru a completa compoziția. Răsucim două role obișnuite de aceeași dimensiune și alte două ușor mai mari, doar în același timp lipim două benzi de dimensiuni diferite. În această clasă de master, rotiți lumina mai întâi, astfel încât să fie centrat. De asemenea, răsucim bine ruloul obișnuit, nu dizolvându-l, ci lipim imediat - acesta este capul unui fluture. Și faceți o mustață, răsucind capetele.

faceți un fluture


Formăm aripile unui fluture. Mai întâi, creați o formă de picătură, apoi creați forma unui triunghi volumetric pentru fiecare aripă.

faceți un fluture


Colectăm părțile de fluturi prin lipirea lor pe card.

fluture fluture


9) Adăugați restul decorului și cardul este gata!

Felicitare cu felicitare
Comentarii (1)
  1. Alina
    #1 Alina vizitatori 23 octombrie 2014 20:36
    0
    Lucrare super, foarte delicată și interesantă

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat