DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Breloc în stilul național Yakut
Lanțurile cheie convenționale și pandantivele vândute în magazine au un aspect colac și obișnuit. Vă oferim să coaseți cu propriile mâini un accesoriu mic în stilul național Yakut, numit „Chapparah”. Această parapă a fost aruncată anterior pe un cal cu o șa. Chapparah este acum utilizat în timpul vacanței naționale de vară „ysyakh”. Vom face o mică copie a unei astfel de chaparah, puțin mai mare decât o cutie de chibrituri. Un astfel de accesoriu este acum foarte relevant, pare foarte frumos.

Pasul 1) Ce aveți nevoie: drapaj de orice culoare, de preferință culori naturale naturale, cum ar fi roșu, verde, galben; margele de diferite culori, potrivite cu culoarea țesăturii; un ac; fir; foarfece; săpun sau cretă.

breloc în stil Yakut

breloc în stil Yakut


Pasul 2) Determinați dimensiunea produsului, selectați culoarea țesăturii. Chapparah este format din două straturi de țesătură: baza și interiorul. Acestea ar trebui să fie de culori diferite, de preferință întunecate și deschise. Cu săpun, desenăm o bază pe țesătură, care este simetrică pe părțile laterale (vezi figura). Pe a doua țesătură, desenați interiorul. Ar trebui să fie cu 4-5 mm mai mic decât baza. Ambele părți sunt tăiate cu atenție.

breloc în stil Yakut


Pasul 3) Am pus ambele părți una peste alta. Procesăm marginea bazei cu o cusătură uniformă, astfel încât firele să nu iasă din margine. Instalăm partea interioară pe bază și o coasem în orice mod convenabil, dar frumos și durabil.

breloc în stil Yakut

breloc în stil Yakut


Pasul 4) Alegeți mărgelele care se potrivesc produsului ca mărime și culoare. Deoarece produsul nostru este mic, mărgelele trebuie alese mici. Sticla, nu margele de plastic nu va face. Am ales rotunda roșie. Folosind un ac subtire, brodeaza cu margele modelul national Yakut, adica fericire, bogatie. S-a crezut că cu cât este mai frumos și mai bogat acest tipar, cu atât este mai autoritar proprietarul acestei chapparaaha. Modelul de formă a modelului este ușor de găsit pe Internet. Ar trebui să obțineți un astfel de model. Apoi, am introdus bugle aurii pe spațiile dintre mărgelele roșii sau orice alte margele care diferă în culori de roșu, altfel nu va fi vizibil. În final, obținem un astfel de model.

breloc în stil Yakut

breloc în stil Yakut

breloc în stil Yakut


Pasul 5) Mini-accesoriul nostru este aproape gata. Rămâne doar pentru a face margele pandantive. Pentru a face acest lucru, selectați mai multe tipuri de margele în culori diferite. Creăm o combinație de flori, iar în cel mai simplu mod facem pandantive frumoase și mici. Principalul lucru este să nu trageți firul prea strâns. În acest caz, pandantivele vor fi inegale și prea dure. Ar trebui să fie foarte frumos. Diferite culori însuflețesc aspectul general al accesoriului.
Pasul 6) Partea posterioară a caprachului după coasere nu arată foarte îngrijită, deoarece firele din spate sunt vizibile. În acest caz, dacă este necesar, puteți lipi cu atenție materialul adeziv cu un fier sau puteți coase orice țesătură subțire. Este important ca această țesătură să fie invizibilă în față și să nu strice forma produsului.

breloc în stil Yakut

breloc în stil Yakut

breloc în stil Yakut


Așadar, mini chaparah-ul nostru este gata! Acum îl puteți purta cu mândrie cu un telefon, o geantă etc. Puteți, de asemenea, să faceți mănuși în același mod și, de asemenea, să-l purtați ca un breloc. Aceste mini lanțuri cheie arată minunat ca un cadou. Noroc și poartă-l cu plăcere.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat