DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
De acord că uneori doriți să înfrumusețați plantele de interior. Tese o libelula din margele. Acest lucru se face foarte simplu și nu necesită abilități speciale cu ochelari atât de mici.

mărgele de libelule


Selectați mărgelele în schema de culori în care considerați că este potrivit. Pentru clasa de master, mărgelele au fost selectate: maro închis simplu pentru corpul unei libelule, margele maro deschis cu interiorul argintiu pentru aripi, mărgele mari brune.

Alegeți mărgele


Ridicați o perlă mare cu diametrul de până la 1 cm - acesta va fi capul unei libelule. Pregătiți un fir de cupru de culoarea dorită, un fir pentru flori (de obicei, există astfel de magazine în flori), foarfece.
Începem prin pregătirea corpului și capului libelule. Pentru vițel avem nevoie de o sârmă lungă de 31 cm. Înțelegem 5 mărgele și trecem înapoi de pe margine aproximativ 5 cm. Cu același capăt scurt aruncăm patru mărgele, sărind primul. Astfel strângem coada libelulei.

corp și cap de libelule


Tăiem marginea scurtă din spate.

corp și cap de libelule


Continuăm să strângem mărgelele încă 8 centimetri.La sfârșit, înțelegem mărgea mare pe care am pregătit-o pentru capul libelulei. După mărgea mare, legăm marginea obișnuită și ne întoarcem cu sârmă prin mărgea mare. Strângeți-vă, astfel încât mărgelele de pe corp să nu se încurce.
Acum, pe marginea liberă, coardăm din nou mărgele - 4 cm.

corp și cap de libelule


Ținând ferm degetele astfel încât mărgelele să nu se strecoare, înfășurăm corpul finisat în jurul lanțului finit și îl fixăm atunci când lanțul se termină cu un fir, înfășurându-l de mai multe ori între margele. Tăiem firul astfel încât să nu se observe.

corp și cap de libelule


Pregătiți aripile pentru libelula noastră. Este necesar să strângeți un șir de margele cu lungimea de 75 cm. Alternează haotic cu margele obișnuite pe care le-ați pregătit pentru aripi cu margele mari. Doar nu exagerați, astfel încât aripile să se țină și să nu se afunde.
Acum creăm aripi mari simetric, făcând bucle cu lungimea de 6,5 cm de la lanțul tastat. După ce ați făcut o buclă, derulați firul de mai multe ori și faceți la fel simetric.

aripi de libelule


Repetăm ​​aceeași mișcare, numai pentru interiorul aripilor mari. După realizarea aripilor, lăsăm capătul lung de aproximativ 2 cm.

aripi de libelule


Repetăm ​​același lucru cu lanțul redactat pentru aripile mici inferioare. Acestea trebuie să aibă o lungime de aproximativ 2 cm mai puțin. Conectăm capetele stângi ale aripilor mari și mici prin răsucirea sârmei.
Toate părțile libelule sunt aproape gata. Este necesar să asamblați corpul într-un singur întreg. Împletim mărgelele pe sârmă pentru a realiza un lanț de 31 cm lungime. Înfășurăm capătul liber al firului în jurul capului libelulei, astfel încât să nu fie observat. Înfășurați lanțul strâns de corpul libelulei de 4 ori.

mărgele de libelule


Aplicăm aripi, al căror capăt este fixat cu sârmă fără margele, astfel încât să se țină strâns. Continuăm să înfășurăm corpul libelulei îndeaproape până când mărgelele de pe capătul firului. În același mod, înfășurăm firul de mai multe ori la capăt între două mărgele și îl tăiem astfel încât să nu existe un capăt vizibil al sârmei. Atingerea finală: îndoiți ușor capătul cozii.

mărgele de libelule


Un fir gros este potrivit pentru picior, care este de obicei introdus în tulpinile florilor tăiate. Este necesar să îndoiți capătul sârmei cu 1,5-2 cm.Introduceți capătul îndoit, pornind de la mijlocul corpului libelule spre coadă. Puteți să-l fixați cu sârmă între rândurile de mărgele sau să-l aruncați cu super-clei lichid.

mărgele de libelule


Dragonfly este gata să ne decoreze plantele de casă!

mărgele de libelule
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat