DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Farfurii pictate cu sclipici
Odată ce am decis să pictez o farfurie, pentru asta am folosit deja vopsele cu vitralii. Totuși, de această dată s-a decis realizarea unui tablou strălucitor, pentru asta am decis să încerc glitteruri multicolore și markere permanente.

Deci:

1. Am luat un astfel de eșantion, folosind programul GIMP am identificat contururile și am șters centrul

Farfurii pictate cu sclipici


și asta s-a întâmplat:

Farfurii pictate cu sclipici


2. În continuare, am imprimat o frunză cu un ornament, am tăiat un cerc alb fără un ornament în interior și am tăiat-o în 8 părți pentru a obține cea mai bună potrivire la suprafața plăcii:

Farfurii pictate cu sclipici


Am lipit fiecare parte de suprafața exterioară cu bandă.

3. Ar fi foarte plictisitor să fac un ornament într-o singură culoare, așa că am decis să pictez o farfurie în trei culori: albastru, roșu și verde. Mai întâi, am desenat un marker permanent pe hârtie modelată, apoi pe o farfurie și am aplicat sclipici deasupra. Markerele au fost cele mai ieftine M-Union, așa că nu a existat o colorare completă a modelului, a devenit translucid și am nevoie doar de asta - sclipiciile au strălucit prin model! A aplicat sclipici și a obținut un astfel de ornament:

Farfurii pictate cu sclipici


4. Acum este rândul modelului intern! Deoarece modelul inițial în trei culori mi se părea destul de banal și plictisitor, am decis să fac modelul interior al unui singur element: am reflectat și copiat elementul în același program GIMP, am combinat și aplatizat un pic, apoi am selectat marginea, astfel:

Farfurii pictate cu sclipici


5. De asemenea, am imprimat-o și vopsit-o în trei culori, apoi am fixat-o pe interiorul plăcii și am tradus-o cu markere permanente și sclipici deasupra.

Farfurii pictate cu sclipici


6. În concluzie, am constatat că marginile ornamentului arată oarecum vag și, prin urmare, au înconjurat mai clar și mai subțire (ceea ce este important pentru accident vascular cerebral) cu un marker Centropen negru.

Farfurii pictate cu sclipici


Iată ce s-a întâmplat:

Farfurii pictate cu sclipici

Farfurii pictate cu sclipici


În principiu, puteți acoperi modelul cu lac pentru produse din sticlă și coaceți, astfel încât placa să poată fi folosită și spălată. Dar ca o farfurie decorativă și ca o vază pentru dulciuri, puteți folosi și ea!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat