DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Flori pentru decor din lut polimeric
A trecut vremea când au existat doar lut și lut obișnuit! Acum există o asemenea varietate de materiale pentru creativitate, încât capul se învârte din ce să mai facă. Lutul polimeric este un zeu pentru oamenii creativi. Acesta este un material foarte plăcut la atingere, care este o plăcere de a lucra cu.
În această clasă de master vom lucra cu argilă polimerică de auto-întărire. Are propriile sale avantaje și dezavantaje, pe care le veți familiariza în timpul clasei de master. Și, de asemenea, veți învăța cum să faceți rapid flori frumoase, care pot fi utile pentru decorare.
Pentru sculptură, vom folosi lut polimer de întărire auto-întărit FIMO air Light. Există alți câțiva producători demni ai căror argilă puteți folosi, de exemplu, Decoclay. FIMO air Light diferă prin faptul că este complet ecologic și este plăcut să lucrezi cu ea.
De asemenea, avem nevoie de scobitori, foarfece și o stivă. Cu un set atât de simplu de instrumente și mâini, puteți crea flori destul de frumoase.

material argilat


Folosind stiva, tăiem cât mai multă nevoie de lut și învelim imediat lutul într-o peliculă și o pungă, astfel încât să nu se usuce.

taie lutul


Ținem minuțios argila în mâini și aruncăm un cârnat mic.

rostogoliți un cârnat mic


Modul folosind stiva pe cât mai multe piese pe care le vom sculpta flori și dimensiunea de care avem nevoie. Trimiteți imediat piesele într-o pungă închisă. Acesta este dezavantajul lutului care se întărește pe sine, pe care trebuie să-l sculptezi rapid până când toată umiditatea s-a evaporat și argila este încă din plastic.

Mod Stack


Formăm o bilă din fiecare piesă, iar din ea o picătură cu ajutorul mâinilor (nu uitați să vă ascundeți într-o pungă).

minge

picături


Luăm foarfeca și cu vârfurile tăiem partea largă a picăturii în patru părți.

patru picături


Îndreptați cu atenție petalele formate ale viitoarei flori și formați-le cu o scobitoare. Este foarte simplu: proeminem petala pe degetul arătător și o presăm cu o scobitoare de la început până la capăt până se formează forma de care avem nevoie. Puteți îndoi marginile petalelor în jos sau puteți face petale nedeschise - totul depinde de imaginația dvs. și de puterea de mână.

patru picături


Facem o gaură în floare cu o scobitoare pentru a introduce acolo o perlă.

introduceți acolo o perlă


Puteți realiza câte petale aveți nevoie. Suprafața scobitorii vă permite să creați un relief neobișnuit pe petală, dar pentru adâncime puteți desena câteva „zgârieturi” de la centru la mijlocul petalei cu vârful scobitoarei.

o scobitoare


Partea inferioară poate fi tăiată dacă este necesar pentru ca suprafața să fie decorată.

tăiat


Dacă nu aveți întreaga gamă de culori a argilei, atunci o puteți crea singur. Trebuie doar să adăugați câteva picături de vopsea acrilică și să zdrobiți bine lutul în mâini. Doar nu exagerați, astfel încât lutul să nu-și piardă toate proprietățile și să nu se lipească de mâini.

suprafață de decorat

picături


Ne legăm florile pe scobitori și le lăsăm să se usuce.

faceți petale

Cu ajutorul vopselei putem colora mijlocul florilor noastre.

vopsea


Până când s-a uscat lutul la mijloc, puteți introduce margele sau margele - este perfect pentru dimensiunea găurii. Obținem flori frumoase care pot decora orice suprafață.

Flori pentru argilă polimerică


Avantajele lutului polimeric care se întărește în sine este că vă permite să faceți rapid flori foarte ușoare, aproape lipsite de greutate.

Flori pentru argilă polimerică
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat