DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Bratara" Shambhala "
Brățara, ca și numele ei, poartă ceva misterios în sine. Se crede că astfel de brățări pot face minuni, cu condiția ca o persoană cu gânduri pure și intenții bune să o țese. Acum ai o șansă unică de a atinge misterul creării unor astfel de bijuterii.
Pentru a țese o brățară „Shambhala”, nu sunt necesare multe instrumente:
• foarfece;
• cordon de ceară - alegeți culoarea și grosimea de care aveți nevoie, dar brățările cu cabluri subțiri arată mai bine;
• o presă sau o placă pentru țesut brățări - trebuie să fixați cablul. Apropo, o placă pentru țesut brățări poate fi făcută independent!
• clei „Momentul 505” sau similar - acest lipici este lichid și se usucă foarte repede, pătrundând adânc în cordon;
• margele - pot fi din plastic, metal, din pietre naturale. Diametrul și culoarea perlelor principale este orice vă place. Dar pe capetele libere ale brățării, merită să ridicați margele cu un diametru mai mic decât principalele de 2-3 ori.

materiale și unelte


Pentru a țese baza brățară, trebuie să pregătiți trei cabluri de aproximativ 55 cm lungime fiecare. Legăm trei cabluri împreună pe un nod, lăsând o coadă de aproximativ 7 cm lungime (acestea vor fi capetele libere ale brățării).

nodăm


Fixăm coada cu niște obiecte grele sau folosim o placă pentru țesut brățări.

Fixează coada


În procesul de țesere a brățării, mai ales la început, urmăriți cordonul, care este situat în centru, pentru a nu-l confunda cu restul. Întregul proces de țesut constă din două etape simple de noduri de țesut, care se repetă constant, alternând între ele.
Etapa 1: mai întâi, trageți cablul 1 peste cordonul 2, apoi cordonul 3 trageți peste cordonul 1, apoi sub cordonul 2 și cordonul 1, dând capătul liber.

călărind un cal liber


Etapa 2: mai întâi, cablul 1 este ținut sub cordonul 2, apoi cablul 3 este ținut sub cablul 1, apoi deasupra cablului 2 și cablul 1 în același timp în centru și ieșim capătul liber sub cordonul 1.

călărind un cal liber


Adică, două etape sunt un nod complet. Am împletit în acest fel încă 3-4 noduri (la discreția noastră) și aruncăm șnurul 2 în prima perlă. Apoi repetăm ​​pasul 1 și pasul 2.

coarda mărgele

care leagă


În mod similar, împletim mărgelele rămase și le legăm de noduri în etapele 1 și 2.

coarda mărgele

brățară


În acest MK, există 9 mărgele pe brățară, puteți avea mai mult sau mai puțin. Cantitatea depinde de diametrul perlelor și de numărul de noduli.
Ultimul nod este strâns bine și fixat cu o picătură de lipici. Dăm un pic la uscat și tăiem strâns capetele rămase ale cablurilor 1 și 3.

fixați-vă cu lipici

tăiat


În acest MK, există 9 mărgele pe brățară, puteți avea mai mult sau mai puțin. Depinde de diametrul perlelor și de numărul de noduli. Lăsăm capetele libere pe ambele părți, dezlegând nodul care a fost împletit chiar de la început.

brățară de țesătură Shambhala


Acum trebuie să țeseți castelul. Luăm șnurul de aproximativ 30 cm și îl așezăm ca în fotografie: un capăt sub cablurile de la brățară, iar celălalt peste ele.

brățară de țesătură Shambhala


Legăm cele două capete cu un nod obișnuit în jos, astfel încât cablurile din brățară să poată fi deplasate liber în direcții diferite.

brățară de țesătură Shambhala


Începând cu etapa 1, țeseți cât mai multe noduri necesare pentru blocare (la discreția dvs.). Fixăm cu lipici, tăind capetele libere care nu mai sunt necesare.

brățară de țesătură Shambhala


Lăsăm lungimea capetelor de care avem nevoie, tăiem mărgele mici și legăm nodurile strânse la capăt, tăiem resturile și fixăm cu lipici pentru a nu înflori în timpul utilizării.

brățară de țesătură Shambhala


Minunata noastră brățară Shambhala este gata!

brățară de țesătură Shambhala
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat