DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Sinteza de cupru
Fiecare dintre noi încearcă să ne doteze confortul, mai ales când vine vorba de casă și dorința ta de a face ceva cu propriile noastre mâini. Nu este minunat când îi poți surprinde pe cei din jur cu lucrările tale unice și să surprinzi aspectul entuziast al oaspeților? Deci, astăzi vom analiza cum să facem o floare de cupru cu iluminare de iluminare cu LED și fluoritate în interior.
Pentru început, vom pregăti toate instrumentele necesare. Avem nevoie de: o stație de lipit (este mai bine decât un fier de lipit, deoarece conține și un uscător de păr, util la încălzirea și rularea foilor de cupru), o foaie de cupru:

Sinteza de cupru


Șablon de flori (îl puteți desena singur sau îl puteți găsi și imprima pe internet), un epoxidic și un îngroșător pentru acesta, un LED, o mică bucată de piatră fluorită sau alta, dacă nu doriți ca „miezul” florii să strălucească în interior, datorită LED-ului, două fire, puțin mai lung decât un portbagaj de flori, clește și 1 baterie CR2032

Sinteza de cupru


Totul, putem începe. Pentru a începe, luați o bucată de cupru cu dimensiunea de 10 * 15 cm, încălziți-o cu un uscător de păr sau fier și rotiți-o pe o suprafață plană. Aceasta va fi tulpina noastră. După aceea, așezăm 2 fire în centrul foii, cu margini decupate anterior (acestea vor fi soldate la LED-ul de la un capăt și la bateriile de la celălalt). Nu uitați că firele trebuie să fie puțin mai lungi de 10 cm. Luați tija de la mâner sau alt obiect rotund lung, încălziți din nou foaia de cupru și rotiți foaia într-un tub. Tulpina noastră este gata.
Procedăm la inflorescențe și frunze pentru tulpină. Tipărim foile pe hârtie și tragem un contur din ele pe cupru, încălzim cuprul și îl tăiem.

Sinteza de cupru

Sinteza de cupru

Sinteza de cupru

Sinteza de cupru

Sinteza de cupru

Sinteza de cupru


Ridicăm un fier de lipit, staniu și lipim foile în portbagaj. Pregătiți acum 3 sau 4 (în funcție de dorința "pufos") foaie de cupru, dimensiunea 5 * 5. Prin analogie cu frunzele, cercăm modelul de flori pe cupru. Tăiați-le fără să le tăiați până la capăt. Ne așezăm foile una peste alta și, în timp ce acestea sunt încă plate, dar deja cu o floare decupată, străpungem o gaură prin și prin mijloc. Puteți sparge orice, nu este dificil.
Ajungând la partea cea mai interesantă. Ne luăm tulpina cu frunze, o inflorescență și un fier de lipit. Firurile care ies din tulpină, pornim prin orificiul din inflorescență. Se lipeste inflorescența la tulpină. Am sudat LED-ul la firele din inflorescență. Fluorură de lipici pe LED:
Acum, întorcându-ne, ne modelăm inflorescența, oferind petalelor aspectul dorit. Începem acum să facem un stand pentru floarea noastră. Luați un pahar sau o stivă și încercați conturul său pe cupru.

Sinteza de cupru


Tăiați. Acum luați banda de cupru tăiată, cu lățimea de 1-1,5 cm pe toată lungimea cercului. Luăm adezivul topit fierbinte sau epoxidicul și lipim cercul pe banda de cupru, încălzindu-ne cu un uscător de păr pentru un rezultat mai rapid. Spargem o gaură în mijlocul cercului și împingem firele din tulpină în el. Se lipeste suportul la floare. Am sudat bateria pe fire și le-am turnat în suport cu ceară.

Gata!
Idei bune și bună dispoziție!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat