DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
E deja vară. Totul este în floare, dar cel mai mult au înflorit fetele, care prevestesc în mod constant, făcând diverse coafuri. Astăzi, trendul a intrat pe jantele de modă cu flori. La urma urmei, purtând o astfel de lunetă, fata devine astfel mai aproape de natură și, în mod natural, mai frumoasă. Dar, dragi fete, dacă doriți, de asemenea, să aveți același bord floral, atunci nu trebuie să cheltuiți pungi cu bani pentru ele, pentru că le puteți face singuri.

Pentru un accesoriu atât de minunat, veți avea nevoie nu numai de materiale și instrumente, ci și de puțină răbdare. Și deci de ce avem nevoie:
- janta (cercei);
- panglica albastra de 2 metri latime 3-4 cm;
- bandă roșu cu diametru de 3-4 cm;
- stamine (cantitatea depinde de numărul de flori de pe margine);
- foarfece;
- mai ușoară (chibrituri);
- fire cu un ac;
- lipici.

materiale și unelte


În primul rând, învelim cercul cu o panglică albastră, nu uitați să ungeți cu lipici și tiv la capete. Și mergem la sarcina noastră cea mai de bază - facem flori pe jante.
Tăiați banda (orice culoare) 25-30 centimetri.

Tăiați din bandă


Ne aplecăm pe o parte a benzii, iar pe cealaltă, ne aplecăm astfel încât capătul acestei benzi să fie sub capătul primei benzi curbate (așa cum se arată în fotografiile de mai jos).

înveliți cercul

înveliți cercul


Trecem linia obișnuită de-a lungul tuturor marginilor benzii.

Ne strângem linia


Ne strângem linia.

Ne strângem linia


Acum îl întoarcem cu cealaltă parte și vedem că mugurele a ieșit, dar pentru ca acesta să fie complet complet, rămâne să completeze o altă parte mică - atașați stamenul cu acul și coaseți în interiorul mugurii și fixați firul.

o floare

floare de panglică


Realizăm cât mai multe culori de care aveți nevoie pentru jante și le coaseți la marginea în sine.

flori de panglică

Banda de flori


Și acum, janta cu flori este gata în toată frumusețea sa! Purtați-vă la sănătate, dar nu uitați să vă răsfățați prietenii și surorile cu un asemenea lux. Până la urmă, acest lucru este acum în tendință, nici o singură ședință foto nu este completă fără această margine florală!

Janta de flori de bricolaj
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat