DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Pictura cu unghii și fire
Vom avea nevoie de:
- placaj;
- pata de lemn;
- manusi;
- lac pentru iahturi și perie;
- ziare;
- foarfece;
- cuie (este mai bine să alegeți unghii de tâmplărie sau mobilier, am folosit - „Blister cuie de cupru cu blister”);
- un ciocan;
- fire.

Etapele robotilor
1. În primul rând, trebuie să pregătiți placajul de dimensiunea dorită. Dacă placajul dvs. este prea mare, îl puteți reduce la dimensiunea dorită cu un ferăstrău. Grosimea placajului trebuie să fie de cel puțin 4-5 mm, altfel poate fi dificil de condus în cuie.

pregăti placaj


2. Pentru a da pomului o culoare frumoasă, folosiți o pată. O pată de lemn poate fi achiziționată de la un magazin de hardware sau făcută singur, așa cum am făcut noi. Reteta pentru gatirea ei acasa. Veți avea nevoie de 1 cană de oțet, 1/3 cană de cafea măcinată sau ceai (am folosit ceai negru) și o cârpă de oțel. Puneți toate ingredientele într-un borcan, închideți capacul și puneți 2-3 zile într-un loc răcoros întunecat (de exemplu, sub un dulap sau pat).

folosiți pata


Această pată are un miros foarte specific, așa că merită să lucrezi în aer liber. Purtați mănuși strânse și folosiți o cârpă de oțel pentru a aplica pata în mișcare circulară.

conferind copacului o culoare frumoasă


Nu vă temeți că pata pare transparentă și nu pictează deloc copacul. Aplicați-l în mai multe straturi și lăsați să se usuce peste noapte în aer liber sau într-un loc foarte bine ventilat. Dacă decideți să nu experimentați și ați cumpărat o pată în magazin, aplicați-o pe copac în mai multe straturi și lăsați-o să se usuce complet.

conferind copacului o culoare frumoasă


3. Când suprafața picturii este uscată, mergeți la lac. Este mai bine să puneți un lac în 2 straturi. Lacul vă va proteja creația împotriva prafului și arsurilor.

Acoperire lac

Acoperire lac


4. Folosiți ziarul pentru a crea un șablon pentru imaginea viitoare. Acest lucru va simplifica foarte mult lucrarea și va face clar cum va arăta imaginea la faza finală.

faceți un model


Pe ziar, marcați locurile în care vor fi conduse cuiele pentru a afla numărul necesar de cuie.
5. Conduceți cuiele ușor deasupra liniei ziarului sau în marginea ziarului la aceeași distanță unul de celălalt. Unghiile trebuie conduse destul de puțin. Acestea trebuie să fie bine fixate și fixate pe tablă, dar să nu se lipească de peretele din spate.

Conduceți în cuie


6. Păstrând distanța dintre știfturi, conduceți-le în jurul întregului perimetru al șablonului.

Conduceți în cuie


7. Scoateți cu atenție șablonul ziarului. În cazul în care bucăți mici de ziare rămân în apropierea cuișoarelor, acestea pot fi îndepărtate cu grijă cu penseta sau cu un ac mare.

scoate șablonul


8. Legați bine marginea firului la una dintre știfturi.

legați firul


În continuare, legați firul de pe garoafe în diagonală.

încurcat cu fir


Continuați să legați cuișoarele. Colțurile ascuțite ar trebui să se formeze între fire.

țesut cu fir


9. Continuați modelul până când sunt aproape toate cuișoarele legate. Legați firul ferm și tăiați coada rămasă.

încurcat cu fir


Apoi, puteți adăuga fire de culoare contrastantă și dați imaginii o luminozitate. Legați un fir nou de un cuișor desfăcut și continuați pe aceleași linii. Un fir nou poate fi tras nu numai peste prima culoare, ci și sub primele fire și între ele. Astfel obțineți volumul imaginii.

Pictura folosind unghii și ață

Pictura folosind unghii și ață


Noroc și inspirație creativă!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat