DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Arta amigurumi este să croșetezi mici jucării moi, folosind fire colorate și imaginația ta. O caracteristică a amigurumi este că capul unei jucării este întotdeauna disproporționat de mare în raport cu corpul. Datorită acestui lucru, din punct de vedere vizual par și mai drăguți și fără apărare.
Pentru a tricota un ursuleț gri într-o eșarfă, aveți nevoie de fire groase de acril (+ lână) Nord și un cârlig nr. 2-3, în funcție de comoditate.
Pentru a începe tricotare nevoie din cap, și anume din nasul ursului. Trebuie să formați patru bucle de aer, să vă conectați și să tricotați unul după altul într-un cerc cu un singur croșet, adăugând coloane în fiecare rând. Primul rând - opt, al doilea - zece, al treilea - 16 etc. Este necesar să se adauge astfel încât vizual tricotarea să apară sub forma unui con obtuz.

sub forma unui con obtuz


Tricotarea trebuie să fie densă și uniformă, astfel încât suprafața viitoarei jucării să devină omogenă și plăcută pentru a arata și a simți.

subțire moale tricot


Pentru a umple jucăria veți avea nevoie de un tricotaj subțire și alb, tăiat în bucăți mici. Ar trebui să fie bine împachetate în interiorul părții (vor fi în total opt, va trebui să fie completate patru, dintre care cea mai mare parte este capul, restul sunt trunchiul și picioarele inferioare).

noi lucrurile


Este mai bine să pregătiți mai multe umpluturi, este consumat destul de repede. După ce circumferința conului a devenit suficientă pentru a prinde capul viitoarei jucării, rândurile încep să scadă.

provyazyvaem


În fiecare rând, mai multe coloane sunt tricotate, reducând astfel numărul de bucle.

noi lucrurile


Calculul ar trebui să fie astfel încât, după ce a primit forma unei bile, cârligul să primească trei bucle pe cârlig, care sunt legate rapid și îngrijit între ele.

țese


Următorul detaliu este torsul. Absolut același tipar, dar spre deosebire de un cap în formă de con (care, apropo, poate fi făcut mult mai simplu - absolut rotund), trebuie să îi oferiți o formă ovală sau forma unei bile mici.

ursul amigurumi


Se utilizează aceeași metodă de ambalare.

ursul amigurumi


Și rotunjirea părții terminate.

ursul amigurumi


Următoarea etapă sunt labele inferioare.

ursul amigurumi


Dezmembrați în același mod ca și corpul, dar cu un diametru și mai mic.

ursul amigurumi


Acelasi mod de a umple. Este dificil să faci acest lucru cu labe mici. Este convenabil să folosiți un cârlig pentru a împinge ambalajul în gaura părții asociate.

ursul amigurumi


Pe cap rămâne să ascundă firele adânc în detalii.

capul


Ursul are nevoie de două picioare superioare. Aici se folosește schema - conectarea a trei bucle, un rând de patru coloane de croșetat dublu se repetă de două ori, iar în partea superioară a buclei se conectează buclele, formând un mic picior volumetric. Nu trebuie să le umpleți! Legați două bucăți.

Rukmi


Pe picioarele inferioare, filați mai adânc firele în partea respectivă, verificați dacă există două.

picioare


Coaseți părțile împreună cu fire subțiri de bumbac alb și un ac.

detalii poartă


Cea mai grea parte a rămas în urmă. Pentru a face urechi, trebuie să conectați două semicercuri de trei rânduri de croșete simple în fiecare. Nu tricotează un cerc complet în același timp, ci termină pe jumătate și merge în direcția opusă. Coaseți două urechi la cap. Firele de lână subțire negre conturează ochii mici și un nas negru rotund. În fotografie, ursul este un mod, are o eșarfă cu ciucuri. Acesta este un croșet simplu cu fire de iris. Tunsorile cu fir sunt legate de capetele eșarfei și formează ciucuri drăguțe. O eșarfă tricotează în medie 15 minute și animă minunat imaginea unei jucării.

ursul amigurumi


Ursul este gata!
Comentarii (1)
  1. Anna Veregina
    #1 Anna Veregina vizitatori 24 ianuarie 2015 11:23
    0
    Foarte misto! Au făcut copiii nici măcar nu l-au părăsit !!! :)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat