DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Bratara" Shambhala "
Brățările Shamballa sunt considerate brățări la modă din 2013-2014. Aceste brățări sunt considerate nu doar un decor la modă, ci și un farmec care protejează împotriva a tot ce este rău. Aceste brățări și-au câștigat popularitatea încă din Tibet, ei au fost cei care au protejat oamenii de spiritele rele și de mediul sărac. Acum, aceste brățări pot fi învățate să vă țeseți și să le purtați absolut cu orice ținută. De ce sunt bune și unice? În Shambhala, puteți utiliza pietre complet diferite, atât naturale cât și artificiale. De asemenea, pot fi de cele mai diverse forme. În această clasă de master, vom stăpâni doar țesutul brățării Shambhala din pietre naturale.

Pentru țesut avem nevoie de:
Cord negru cerat, are nevoie de aproximativ 2,5 metri, grosimea cablului 1 mm;
Pietre naturale: avem nevoie de 1 cm în diametru - 1 ochi de tigru, 4 aventurine, 8 mm în diametru - 4 bucăți de ochi de tigru amestecate cu aventurină și 2 pietre de ochi de tigru cu un diametru de 5 mm;

Două separatoare cu strasuri - rondelli;
Lipici PVA;
Foarfece manichiura;
Mai deschis;
Orice articol cu ​​mâner sau buclă, astfel încât să puteți fixa cablul pentru o țesătură ușoară.

Bratara Shambhala

Pentru țesut avem nevoie


Am tăiat două tăieturi de cordon, una de 60 cm, iar a doua de 120 cm. Vom avea un cordon scurt în centru, așa că îl vom numi „central”. Decupem aproximativ 10 cm și legăm un cordon la mânerul cupei.

Pentru țesut avem nevoie

Tăiați două tăieturi de cordonTreceți al doilea fir de jos și legați-l de un nod. Acum luăm șnurul stâng, îl pliem cu un inel, îl așezăm sub cel central.

legați șnurul

legătura cu un nod


Cordonul drept este de asemenea pliat într-un semicerc și, invers, suprapus pe partea superioară a cablului central. Acum trecem cordonul drept de sus în bucla stângă și trecem cordonul stâng de jos în bucla dreaptă. Strângeți nodul bine. Acesta este semi-nodul nostru. Începem a doua parte a nodului, dimpotrivă: așezăm cordonul drept cu un jumătate inel sub cel central și suprapunem stânga cu un jumătate inel deasupra. Facem bucla în interior și în afară și strângem a doua jumătate a nodului. Obținem un nod dublu complet.

se pliază pe jumătate

impune deasupra


Doar țese cinci noduri duble.

țese cinci noduri duble

țese cinci noduri duble


Acum luăm pietrele și așezăm aproximativ secvența dorită de pietre pe brățară.

țese cinci noduri duble

ia pietre


Punem un cordon de piatră amestecat pe cordonul central și îl împletim cu un nod dublu.

împleteste-l cu un nod dublu

împleteste-l cu un nod dublu


În total, împletim patru pietre. Acum stringem rondellul, piatra ochiului tigrului și din nou rondellul. Fixăm întreaga combinație cu un nod dublu.

împleteste-l cu un nod dublu

piatră de ochi de tigru


Adăugăm cele patru pietre rămase.

piatră de ochi de tigru


Când ultima piatră este fixată, țeseți, ca la început cinci noduri duble. Strângeți strâns pe ultimul și tăiați, lăsând sfaturi mici. Aplicăm lipici lângă bucla însăși, astfel încât atunci când cablul este tăiat, acesta nu se deschide. Uscăm. Punem un mic ochi de tigru pe un capăt și legăm un nod pe margine.

Adăugăm cele patru pietre rămase

Adăugăm cele patru pietre rămase


Tăiați șnurul de 30 cm, vom face încuietorul. Măsurăm brățara cu mâna, o împăturim cu un inel, filetăm șnurul, legăm un nod. Și, de asemenea, țese șapte noduri duble.

Adăugăm cele patru pietre rămase

țese șapte noduri duble


Pe ultima buclă, strângeți bine, tăiați-le, frotați cu șnurul la locul tăierii.

țese șapte noduri duble

țese șapte noduri duble


Am tăiat la punctele de egalitate. Punem o mărgele pe celălalt capăt și o legăm. Strângem încuietoarea și Shambhala este gata. Mult noroc și mulțumesc pentru atenție!

țese șapte noduri duble

Strângeți încuietorul

Bratara Shambhala
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat