DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Bandaj în culori liliac
Un bandaj convenabil, cu o floare frumoasă, vă va ajuta să vă decorați părul în zilele de săptămână și în vacanță pentru o frumusețe foarte mică. Culoarea pansamentului combină nuanțe de satin violet cu o culoare lila, astfel încât floarea arată originală și neobișnuită.

Pentru creativitate veți avea nevoie de:
- panglică purpuriu satin 2,5 cm lățime;
- panglică de lila satinată de 4 cm lățime;
- panglica din satin alb 5 cm latime;
- arzător, sticlă, riglă, pensetă;
- lipici fierbinte (pistol cu ​​tije);
- un centru frumos cu stras pentru o floare;
- dantela alba pentru pansament;
- plasă (tul) pentru decorarea culorii albe, mai bună decât densitatea medie.

Începând cu creativitatea. În primul rând, am tăiat o bandă îngustă în bucăți de aproximativ 15 bucăți de 7 cm lungime. Facem petale ascuțite pentru o umplutură a unei flori. Îndoim o bucată de bandă de-a lungul jumătății și tăiem unghiul la 45 de grade. În continuare, îndoiți la bază două cleme simetrice din dreapta și din stânga.

tăiați o panglică îngustă


Lipim petalele rezultate pe un cerc de satin cu diametrul de 4 cm (îl tăiem în avans și asigurați-vă că îl ardeți cu o brichetă). Lipiți petalele în trei-patru straturi uniform și simetric. Obțineți o bază atât de magnifică pentru floare, ca în fotografie.

lipici cru


Formăm petalele florii principale. Pentru a face acest lucru, tăiați panglica albă în pătrate 5 cu 5 cm, un total de 9 semifabricate. Formăm o petală ascuțită din fiecare semifabricat. Îndoiți pătratul în diagonală și îndoiți-vă din nou - obținem un triunghi.

obținem un triunghi


Tăiați panglică de liliac în 16 pătrate, măsurând 4 cu 4 cm. Din opt, formăm inserții pentru petale albe. Pentru a face acest lucru, îndoiți piesa de prelucrat pe diagonală și rotiți colțurile spre centrul bazei.

Tăiați banda mov


Îndoiți golul liliac în jumătate și îl așezăm într-un triunghi alb. Încercați să mențineți centrul unui strat aliniat cu centrul celuilalt.

lipire domnitorului


Se lipeste baza sub rigla cu un arzator fierbinte. Încercați să obțineți o linie dreaptă. Coaseți opt petale cu un fir simplu într-o singură floare.

faceți petale simple


Din restul de opt rame liliac, realizăm petale simple ca mai sus, doar fără un strat alb. Lipiți fiecare petală în sloturile pentru flori, ca în fotografie.

faceți petale simple


Lipiți floarea pe baza pufoasă a petalelor purpurii. În mijlocul florii selectăm o strasă frumoasă pentru a se potrivi cu culoarea. Pe această floare, mijlocul acului de păr festiv, este foarte frumos, convenabil și ușor de lipit.

floare kanzashi


Pre-măsurați dimensiunea dorită pe cap, apoi lipiți marginile cu un arzător, ținând cu o riglă. Întoarceți lucrarea și lipiciți pliurile de tul. Mărimea dreptunghiului de grilă este de aproximativ 10 cm lățime și 7 de lungime. Strângeți mai mult lipici și aplicați un bandaj de dantelă albă, apăsați ușor.

Pansament liliac


După 10 minute, munca se va usca și puteți decora capul copilului. Dacă lungimea grilei nu se potrivește bebelușului - poate fi întotdeauna corectată, îndepărtată din cap și tăiată cu foarfeca la dimensiunea dorită. Încercați să rotunjiți colțurile pe grilă.

Pansament liliac
Comentarii (2)
 1. Alina
  #1 Alina vizitatori 23 octombrie 2014 20:45
  0
  Muncă mișto, poți invidia! Totul se potrivește ușor și optim!
 2. Lydia
  #2 Lydia vizitatori 1 noiembrie 2014 12:38
  0
  Loc de muncă perfect! Puteți vedea îndemânarea și râvna!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat