DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Catcher de vis DIY
Talismanul nativ american - un captator de vis - este conceput pentru a proteja persoana adormită de spiritele neprietenoase. Visele teribile rău nu pot trece prin web și se pot bloca în ea, iar visele bune și luminoase alunecă prin centrul captatorului. Cel mai bun loc pentru captator este locul de deasupra capului. O astfel de amuletă poate fi făcută de unul singur. Principala regulă este să investești gânduri pozitive în activitatea ta.

Vom avea nevoie de:
- baza centrului captatorului - conform „rețetei” indienilor - un inel de ramuri de salcie, dar puteți folosi și inelul fără cercei pentru broderie sau orice alt inel din plastic sau metal;
- elementele de bază pentru inele mici;
- fire - fir mouline, lână sau bumbac;
- foarfece;
- ac - puteți folosi un ac contondent pentru broderie;
- pene - pene decorative sunt vândute în magazinele de cusut și de cusut, pot fi utilizate și pene de porumbei;
- margele și pandantive pentru decor.

Etapele roboților:
1. Pregătiți inelele pentru captatorul de vise. Mai întâi trebuie să alegeți câte inele mici vor fi, ce culoare de fir aveți nevoie, precum și modul în care acestea vor fi atașate de inelul central al captatorului.

inele


2. Luați inelul central și împletiți-l cu fire, lăsând o bucată de fir pentru a realiza un cârlig pentru fixare.

filați inelul


Firele trebuie să se potrivească perfect. Împletiti inelul în sens orar. Fixați capetele firului.

Firele trebuie să se potrivească perfect


Asigurați-vă că vă gândiți la bine, investiți doar gânduri pozitive în amuleta dvs.
3. Legați un fir nou lângă nod. După câțiva centimetri, înfășurați firul în jurul cercului și alunecați-l în bucla care s-a format. Strângeți ușor. În mod similar, țeseți tot primul rând în jurul perimetrului cercului.

investește doar gânduri pozitive


Al doilea rând, începeți jumătatea nodului nu mai pe cerc, ci pe firul primului rând.

legați un fir nou


Continuați până când completați întregul cerc cu o pânză de păianjen. Trageți o perlă frumoasă în centru și fixați firele.

pânză de paianjen cerc întreg


4. Folosind același principiu, pregătiți inele mici. Ele pot avea aceeași dimensiune sau diferite. Principalul lucru este că acestea arată armonios cu cercul principal al captatorului.

cercul principal al captatorului

pânză de păianjen


5. De asemenea, puteți atașa pandantive mici la inele. Fixați inelele împreună. Unele inele pot fi fixate ferm unul de celălalt, în timp ce altele pot atârna liber de un fir de culoare corespunzătoare.

pandantive mici


6. Spălați pene și lăsați o parte din fir pentru a lega penei de prindere.

pană


7. Verificați dacă inelele sunt fixate între ele, indiferent dacă sunt pandantive, pene și margele. Pene și pandantive pot fi agățate la diferite niveluri, astfel încât captatorul să arate frumos în vânt.

Catcher de vise


Indienii antici au luat în serios nu numai materialele din care a fost confecționat catcherul, ci și culorile care erau folosite în lucrare. Puteți alege culorile preferate sau puteți utiliza datele despre terapia culorilor.
Dreamcatcher este un plus excelent pentru interiorul sau originalul tău un cadou o persoana iubita.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat