DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Ambalaj cadou pentru CD
În era tehnologiei înalte, CD-urile sunt o necesitate pentru orice casă. Stochează o varietate de informații: de la texte banale, filme până la videoclipuri și fotografii comemorative. Și, desigur, un disc cu fotografii sau videoclipuri dintr-un eveniment memorabil este depozitat cu atenție, în ambalaje excepționale. Și dacă vă place și să fotografiați, trebuie doar să învățați cum să vă împachetați. O mulțime de bunuri diferite sunt oferite pe Internet și, desigur, tot ceea ce doriți este oferit la comandă. Dar este posibil să nu fiți mulțumit de preț, deoarece munca manuală nu este ieftină. Deci, hai să coborâm în plic.

Pentru plic avem nevoie:
• hârtie groasă
• hârtie de designer
• riglă cu linie lungă
• foarfece
• creion
• cârlig de croșetat
• cristal de moment lipici
• bandă dublă de papetărie
• panglică din satin 2,5 cm și 1 cm lățime.

ce ai nevoie


Mai întâi trebuie să obțineți o hârtie groasă de 200g / m. Este suficient de dens pentru a-și menține forma, dar poate fi ușor îndoit, tăiat, lipit. Puteți achiziționa o astfel de hârtie de la orice magazin de artă sau o puteți comanda online. Poate fi de diferite dimensiuni de la A4 la A1. Este mai profitabil să luați formatul A1 până la urmă. Culoarea poate fi de toate tipurile. Am ales textura din piele albă.
Marcăm cu un creion și o riglă o bucată de hârtie de 30 cm lungime cu note 1 * 13 * 13 * 3cm și o lățime de 15cm cu note 1 * 13 * 1cm. În continuare, ne agățăm de-a lungul liniilor de pliere, astfel încât acestea să se îndoaie uniform. Și tăiați părțile inutile. În fotografie sunt umbrite.

trage o

decupat


După ce hârtia este îndoită, lipici banda dublă pe 3 fețe. Rețineți că pe partea scurtă banda adezivă trebuie lipită din interior, iar pe laturile lungi din față.

îndoire


Scoateți banda, picurați câteva picături de lipici și apăsați. Asigurați-vă că nu există prea mult lipici, altfel va trebui să fie îndepărtat. Cristalul momentului de lipici este bun, deoarece după uscare formează o peliculă de cauciuc, care este ușor îndepărtată din hârtie. Pentru durabilitate, puteți pune un plic sub presă.

lipici


În timp ce plicul nostru este lipit împreună, pregătim partea din față. Luăm o bucată de hârtie designer 13 * 8cm. Îl puteți cumpăra din nou în magazin sau îl puteți face singur folosind o imprimantă laser color și hârtie albă de înaltă calitate. Selectați doar un ornament, setați cea mai bună valoare de imprimare pe imprimantă și veți avea hârtie exclusivă. Pe partea din față, lipici 2 rânduri de bandă dublă față de 1,25 cm lățime.

Pachet cadou


Atașăm o bandă din satin la bandă, iar din partea greșită, întărim capetele.

Pachet cadou


Apoi, din partea greșită din jurul perimetrului, lipiți-o cu bandă și picurați din nou un pic de lipici pentru a obține rezistență. Rețineți că banda dublu adezivă se prinde imediat, așa că dacă prima dată când puneți partea strâmbă, va fi dificil să o rupeți.

Pachet cadou

Pachet cadou


Rămâne să decorați partea cu titlul cu o etichetă. În acest caz, avem un plic pentru fotografiile de nuntă. Eticheta este imprimată și pe imprimantă.

Pachet cadou


Rămâne să faceți o cravată pe spatele plicului. Luăm o bucată de panglică din satin subțire 1cm lățime și 25 cm lungime. Lipim eticheta cu numele fotografului sau pur și simplu cu o fâșie frumoasă de hârtie. Cu ea vom închide capetele benzii.

Pachet cadou


Și în capacul de sus marcăm la mijloc și săpăm o gaură. Dacă aveți un pumn, folosiți-l. Dacă nu, atunci se poate face o gaură acceptabilă cu foarfece de unghii.

Pachet cadou


Ei bine, asta este totul, legăm un arc drăguț și creația noastră este gata. Succes creativ!

Pachet cadou

Pachet cadou

Carcasă cadou pentru CD
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat