DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Pentru a împiedica oglinda băii să nu se abată
Fiecare dintre noi s-a confruntat cu o problemă atunci când, părăsind dușul, încercați să vă uitați în oglindă pentru proceduri cosmetice, dar nu a fost acolo. Întreaga suprafață a oglinzii din ape se scurge. Trebuie să așteptați până când camera este aerisită și, în sfârșit, vă puteți vedea reflectarea.

Oglindă colorată


Această problemă este rezolvată în trei moduri. În primul rând, puteți consolida modul de ventilație. Pentru a face acest lucru, utilizați un ventilator special, care este încorporat în capota de evacuare a băii și se aprinde dacă este necesar. În al doilea rând, instalarea unei cabine de duș care economisește aburul în interior va veni în salvare. Desigur, acest lucru nu este ieftin, dar foarte eficient.
A treia metodă este simplă și aproape gratuită. Ea constă în frecarea oglinzii cu un șampon simplu. Acest lucru se face în timpul curățării normale, când oglinda este spălată și ștersă la uscat, fără dungi. O picătură de orice șampon din casă este luată și aplicată pe suprafața oglinzii. Măcinarea acestei picături cu o cârpă uscată nu va fi dificilă. Procedura va dura doar câteva minute și nu va lăsa urme pe geam. Oglinda va arăta ca de obicei.
Nu luați prea mult șampon, deoarece va trebui frecat foarte mult timp până nu vor exista pete. Va fi suficientă ½ linguriță pentru o oglindă de 50 × 70 cm. Șamponul nu contează.
Rezultatul apare imediat după procedurile de apă. Pereții și tavanul băii sunt acoperite cu evaporare, în timp ce oglinda rămâne neschimbată. Pentru comparație, am acoperit mai întâi doar o jumătate din oglindă cu șampon și am evaluat rezultatul imediat după un duș. Rezultatul este suficient timp de 2-3 săptămâni. Apoi, procedura va trebui repetată.

oglindă curată


Astfel, o metodă populară simplă de a păstra oglinda în baie fără ceață funcționează sută la sută. Puțin zel în frecarea șamponului pe sticlă și abur ușor!
Comentarii (2)
 1. ventilator
  #1 ventilator vizitatori 14 aprilie 2015 11:44
  0
  O cremă de ras este mai bună, există mai multă glicerină!
 2. fierar
  #2 fierar vizitatori 17 februarie 2016 13:37
  0
  Lipiți încălzirea sub oglindă. O bucată de încălzire pentru pardoseli. Prețul unei bucăți de 25 * 45 este de 75 de ruble, iar mâncarea se face de la iluminatul băii. Mi-a luat aproximativ 1 oră să fac această lucrare.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat