DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Elefantul în multe țări este un animal foarte venerat. Simbolizează o mare putere, înțelepciune și chiar longevitate. De aceea, elefanții sunt adesea folosiți ca figurine, figuri și jucării moi ca decorațiuni interioare. Și copiii adoră cu adevărat aceste animale mari, dar amuzante.

elefant moale de jucărie


Un astfel de elefant poate fi cusut independent pentru copilul tău. Ca un cadou pentru o persoană iubită sau pentru a-l pune în casa ta ca element vintage, exclusivist și foarte confortabil. Pentru fabricare, veți avea nevoie de foarte puține materiale improvizate și de aproximativ două-trei ore de timp liber. Nu trebuie să aveți cunoștințe speciale, este suficient să fiți cel puțin capabil să coaseți și să vă folosiți eficient imaginația. La urma urmei, cu cât îl arătați mai mult, cu atât va fi mai interesant rezultatul.
Deci, pregătește-te instrumentele pentru meserie:
1. Foarfece
2. Acul
3. Firul
4. stilou
5. Hârtie sau film de plastic pentru a desena un model

unelte și materiale


Găsiți resturi inutile de țesături, nasturi, dantelă, o varietate de panglici, împletitură, margele, mărgele pot fi la îndemână. Nu toate acestea sunt necesare, doar ceea ce aveți acasă. Hainele vechi sunt perfecte, ceea ce nu este păcat să le folosești de dragul unui lucru atât de creativ. Dar este ușor să găsiți butoane pe ea, și toate cele de mai sus. Alege absolut culoarea țesăturii după bunul plac sau interiorul tău. Cel mai eficient va arăta ca un elefant multicolor într-o floare mică, într-o cușcă sau o fâșie. În general - alegerea este a ta.
De asemenea, veți avea nevoie de un plasture de culoare albă sau orice alt material simplu pentru vârfurile unui elefant și absolut orice alt, de preferință contrastant, pentru interiorul urechilor și pentru decorarea jucăriei. Pentru umplutură, folosiți un iernar sintetic, dacă jucăria este destinată bebelușului, sau vată, garnituri de zdrență, atunci elefantul nu va fi atât de moale, mai greu și mai stabil, care este de preferat pentru utilizare în scopuri decorative. Dacă doriți să adăugați o rigiditate suplimentară, utilizați un cadru de sârmă pentru întreaga figură sau doar pentru picioare.

pânză


Procesul de fabricație începe cu un model. Îl poți folosi pe cel finalizat sau poți să-ți aduci propriul. Este important ca produsul să nu fie prea mic. De fapt, cu cât ambarcațiunea este mai mică, cu atât va dura mai mult timp pentru a face furori din cauza detaliilor mici și a scrupulozității de a lucra cu ele.

model


Desenați un model pe hârtie sau film de plastic și tăiați cu foarfeca.

decupat


Transferați fiecare detaliu pe material, în timp ce sunt furnizate părțile din dreapta și din stânga, nu uitați să întoarceți modelul pentru a nu obține elemente care nu sunt împerecheate.
1. Corpul (pe model este împărțit în două părți, trebuie să combinați) - 2 detalii
2. Cap cu trunchi (poate fi tăiat separat sau împreună cu corpul prin tăierea deschiderilor pentru urechile de la joncțiune) - 2 părți
3. Partea interioară a piciorului posterior - 2 părți
4. Partea interioară a piciorului frontal - 2 părți
5. burtă - 1 articol
6. Picior - 4 părți
7. Coada - 1 parte
8. Ureche - 4 părți

scoate


Când toate elementele sunt desenate pe țesătură, puteți tăia. În același timp, este recomandat să vă retrageți ușor de la marginea modelului pentru a lăsa o indemnizație pentru cusături.

decupat


Coaseți detaliile - două jumătăți ale corpului cu capul, de care părțile interioare ale picioarelor sunt atașate inițial, picioarele sunt cusute la picioare, apoi burta, a cărei latură nu este suturată, astfel încât să existe o gaură pentru umplutură.

cusem un elefant


Nu uitați de urechi, coadă și șuvițe - acestea sunt deja gata să fie puse cu fața mai întâi spre interior în locurile potrivite și fixate în timpul cusăturii întregului produs.

umplem elefantul


Pielea de zdrență a unui elefant a răsturnat. Acum rămâne să-l umpleți bine prin orificiul din burtă și să-l coaseți.

elefant moale de jucărie


Partea cea mai interesantă a lucrării începe - decorarea.Butoanele vor servi drept ochi excelenți pentru elefant. Și s-ar putea opri acest lucru - copilul ar fi deja fericit cu un astfel de rezultat.

elefant moale de jucărie


Dar mergem mai departe - cusem un plasture deschis pe spatele unui elefant din aceeași țesătură pe care o are pe urechi, îl decoram cu nasturi, decoram picioarele și părțile elefantului cu împletitură, adăugăm dantelă. În general, creăm frumusețe din ceea ce este și cine știe cum. Principalul lucru este un sentiment de proporție și un simț estetic pentru a obține un astfel de elefant sau chiar mai bun făcut de tine.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat